Trask solutions mezi 50 nejrychleji rostoucími technologickými společnostmi ve střední Evropě oceněn v Technology Fast 50

[Tisková zpráva] Konzultační a technologická společnost Trask solutions se poprvé v historii umístila v prestižním žebříčku Technology Fast 50 CE. Již osmý ročník věhlasné soutěže, každoročně vyhlašované poradenskou a konzultační skupinou Deloitte, se snaží ocenit nejrychleji rostoucí a nejdynamičtější technologické společnosti ve střední Evropě. Této soutěže se pravidelně účastní firmy působící v IT a technologických oborech z Polska, Slovenska, Maďarska, Lotyšska a České republiky, a v letošním ročníku se okruh nominovaných rozšířil i o společnosti z Rumunska a Bulharska..

Umístěním v letošním hodnocení Technology Fast 50 CE Trask potvrdil, že patří do rodiny dynamických a špičkových technologických firem.Zařazením do prestižního seznamu, ve kterém se objevují zejména mladší firmy s přirozeným dynamickým růstem na počátku jejich působení je pro Trask o to cennější, že na trhu působí již 13 let a za tuto dobu neustále dynamicky roste.

„Umístění v Technology Fast 50 si velice ceníme“, říká Filip Tománek, generální ředitel společnosti Trask solutions. „Je to pro nás ocenění tvrdé práce v minulých letech, kdy se nám podařilo meziročně zvýšit obrat o 47%. Ten v roce 2006 dosáhl 150 milionů Kč a i na základě minulých úspěchů jsme si pro tento rok vytyčili ambiciózní cíl 200 miliónů Kč. Náš růst není pouze finanční – v letošním roce jsme výrazně rozšířili řady našich zaměstnanců na 150 a otevřením nové pobočky v Žilině jsme expandovali i na Slovensko. Ocenění je tak pro Trask i závazkem do budoucna a společnost pracuje na další expanzi“, potvrzuje Tománek.

Trask solutions je konzultační a technologická společnost, která pomáhá svým zákazníkům využívat informační technologie k rozvoji jejich podnikání a k rychlejšímu zavádění nových produktů a služeb. Pomocí integračních a konsolidačních řešení Trask sjednocuje a zjednodušuje IT architekturu a procesy v organizaci, čímž zákazníci dosahují úspor, získávají větší flexibilitu, lépe spravují rizika a kontrolují náklady a tak jsou schopni rychleji a efektivněji inovovat.

Trask je dlouholetým partnerem nejvýznamnějších firem a institucí v oblastech bankovnictví a financí, telekomunikací, obchodu, státní a veřejné správy a v dalších sektorech. Mezi zákazníky společnosti jsou například Česká spořitelna, Komerční banka, ČSOB, ING Bank, GE Money, Telefónica O2, Alliance Healthcare a další.

Společnost Trask solutions byla založena v roce 1994, v současnosti má téměř 130 zaměstnanců a její tržby v roce 2006 dosáhly 150 milionů Kč. Své služby poskytuje nejen v České republice, ale i v dalších zemích střední Evropy. Více informací najdete na www.trask.cz.

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok