Produkty Trend Micro™ InterScan Security Virtual Appliance získaly status VMware ReadyTM

28. 4. 2009

[Tisková zpráva] Cupertino, Kalifornie – 24. dubna 2009 – Produkty Trend Micro InterScan Web Security Virtual Appliance a Trend Micro InterScan Messaging Virtual Appliance úspěšně absolvovaly metodickou validaci a získaly status VMware ReadyTM.

Jako virtuální nástroje se statusem VMware Ready pomáhají bezpečnostní produkty Trend Micro InterScan zákazníkům úspěšně nasazovat nástroje pro zabezpečení internetových bran ve virtualizovaném prostředí a zároveň poskytují komplexní a včasnou ochranu proti webovým a e-mailovým hrozbám.

„Všichni naši partneři v oblasti virtuálních produktů VMware Ready prošli přísným prověřovacím procesem, který zajišťuje optimalizaci jejich řešení pro virtualizační platformu VMware,“ vysvětluje Shekar Ayyar, viceprezident společnosti VMware pro aliance v oblasti infrastruktury. „Jsme rádi, že virtuální produkty společnosti Trend Micro, které umožňují zákazníkům lepší zabezpečení platforem pro cloud computing, než je možné zajistit na fyzické úrovni, získaly status VMware Ready a jsou dostupné v rámci našeho projektu Virtual Appliance Marketplace (http://www.vmwa­re.com/applian­ces).”

V ekonomicky náročné době bude stále více podniků využívat virtualizaci ke konsolidaci datových center, ke zjednodušení konfigurace a údržby serverů a k úspoře nákladů na energie a chlazení, aby tak snížily celkové náklady vlastnictví. Virtuální nástroje společnosti Trend Micro jsou navrženy tak, aby pomohly omezit náklady, zvýšit flexibilitu IT, optimalizovat výkon, zjednodušit nasazení a podporovat kontinuitu podnikání. Jsou součástí řešení Trend Micro™ Enterprise Security, které zajišťuje okamžitou ochranu bez zbytečných komplikací a zabezpečuje bránu sítě před aktuálními hrozbami dneška – spamem, spywarem odcizujícím data, viry, phishingem a tak dále. Zpracování zpráv na úrovni bran a zabezpečení webových serverů od společnosti Trend Micro dokáže odvrátit hrozby na všech ohrožených místech — v e-mailových odkazech, přílohách i webových prohlížečích.

Řešení Trend Micro Enterprise Security je založeno na technologii Trend Micro™ Smart Protection Network a nabízí okamžitou ochranu, která se sama zdokonaluje – a omezuje tak zranitelnost systémů – a snižuje komplikace a náklady, když zkracuje dobu potřebnou k pořízení, nasazení a správě podnikového zabezpečení. Trend Micro Smart Protection Network je jedinečná klientská infrastruktura pro cloud computing, na níž stojí nejeden produkt a řešení Trend Micro, a je navržena tak, aby chránila zákazníky před webovými hrozbami.

InterScan Messaging Security Software Virtual Appliance (IMSVA) zajišťuje komplexní ochranu proti e-mailovým hrozbám, včetně spamu, virů, malwaru a botnetů, které jsou v současnosti nejrychleji rostoucím zdrojem nevyžádané pošty. Díky službě Trend Micro Email Reputation Service je možné v prostředí cloud computingu blokovat až 80 % spamu na úrovni připojení, a šetřit tak šířku pásma i paměťovou kapacitu. IMSVA obsahuje také nástroj Trend Micro Web Reputation, který dokáže v prostředí cloud computingu blokovat přístup ke škodlivým webovým stránkám v reálném čase.

InterScan™ Web Security Software Virtual Appliance (IWSVA) zajišťuje komplexní a včasnou ochranu proti webovým hrozbám, jako jsou spyware či boti. Díky další ochranné vrstvě ve formě ochrany Trend Micro proti webovým hrozbám v prostředí cloud computingu umožňuje IWSVA posuzování webových stránek, kontrolu obsahu a filtrování URL v reálném čase, a chrání tak organizace před aktuálními hrozbami dneška.

O společnosti Trend Micro Incorporated
Trend Micro Incorporated, globální leader v oblasti zabezpečení internetového obsahu, se zaměřuje na zajištění bezpečnosti výměny digitálních informací pro podniky a zákazníky. Trend Micro stojí v čele vývoje integrovaných technologií pro správu hrozeb, které chrání kontinuitu provozu, osobní informace a majetek před malwarem, spamem, datovými úniky a nejnovějšími webovými hrozbami. Více informací o takových hrozbách naleznete na http://www.tren­dmicro.com/go/tren­dwatch.

Flexibilní řešení Trend Micro dostupná v mnoha různých variantách jsou nepřetržitě podporovaná odborníky na webové a počítačové hrozby po celém světě. Tato řešení jsou často založena na platformě Trend Micro Smart Protection Network, nové generaci infrastruktury pro zabezpečení obsahu klientů v prostředí cloud computingu navržené se zřetelem na ochranu zákazníků před webovými hrozbami. Trend Micro je nadnárodní společnost se sídlem v Tokiu, jejíž bezpečnostní řešení se prodávají po celém světě prostřednictvím jejích obchodních partnerů. Navštivte prosím http://www.tren­dmicro.com/

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte