Trend Micro je Společností roku 2008 s inovativní nabídkou SaaS

23. 11. 2008

Cupertino, Kalifornie – 21. listopadu 2008 – Společnost Trend Micro Incorporated (TSE: 4704), globální leader v oblasti zabezpečení internetového obsahu, oznámila, že získala cenu v soutěži vydavatelství Software Business o Společnost roku 2008 s inovativní nabídkou SaaS.

V kategorii společností poskytující SaaS a Web 2.0 se ceny Software Business Software Industry Awards udělují za vynikající oborové výsledky a špičkové služby, technologie a produkty. Ocenění Software Industry Awards dostávají dvě kategorie společností – velké podniky s tržbami přesahujícími 150 miliónů dolarů a střední firmy s tržbami mezi 10 a 150 milióny. Ceny se udělují společnostem zaměřeným na celkovou kvalitu a takovým, které jsou vedoucími novátory v softwarovém průmyslu. Seznam vítězů je umístěn na http://www.sof­twarebusinesson­line.com/sb_si­awards2008.htm#tre.

„Cenu pro společnost s inovativní nabídkou SaaS jsme získali především kvůli tomu, že stále rozšiřujeme naši nabídku SaaS,“ uvedl John Maddison, viceprezident Trend Micro pro základní technologická řešení. Společnost Trend Micro věří, že SaaS bude hrát klíčovou roli při poskytování bezpečnostních služeb další generace a umožní našim partnerům nabídnout jejich zákazníkům bezpečnostní řešení v takovém rozsahu, který nejlépe vyhoví jejich potřebám.“

Trend Micro už od roku 1988 vyvíjí a vylepšuje integrovanou technologii pro správu hrozeb, která chrání provozní kontinuitu, osobní údaje a majetek před malwarem, spamem, úniky dat a nejnovějšími webovými hrozbami.

Svá řešení typu SaaS začala společnost Trend Micro nabízet v roce 2007, kdy ohlásila svou kompletní bezpečnostní SaaS platformu SecureCloud™ pro malé, střední a velké podniky. Platforma je základem služeb Trend Micro pro zabezpečení a ochranu proti hrozbám napříč všemi úrovněmi podnikové IT infrastruktury od internetové brány po desktopy. Více informací naleznete na http://us.tren­dmicro.com/us/so­lutions/enter­prise/software-as-a-service/.

Nabídka Trend Micro v oblasti Software as a Service je založena na Trend Micro™ Smart Protection Network, architektuře typu cloud-client pro zabezpečení obsahu, která poskytuje korelované zpravodajství zpracovávané v prostředí internetu a umožňující účinně bojovat se spamovými, webovými a malwarovými útoky.

Nabídka Software as a Service od Trend Micro:
Služby pro zjišťování důvěryhodnosti e-mailů (Email Reputation Services) tvoří vysoce efektivní první linii obrany, která zastaví až 80 procent spamu přímo u jeho zdroje – ještě před tím, než může zaplavit síť, přetížit zabezpečení mailové brány a neúměrně zatěžovat IT zdroje. InterScan™ Messaging Hosted Security zastavuje spam a další e-mailové hrozby před tím, než se dostanou do vaší sítě. Trend Micro navíc poskytuje všechny aktualizace a vyladění výkonu, takže tato služba vyžaduje od vašeho IT personálu jen malou nebo žádnou součinnost.

Trend Micro™ SecureSite je hostovaná služba, která zabezpečuje webové stránky pro e-commerci skenováním zranitelností kódu webových stránek.

Worry-Free Remote Manager je bezpečná hostovaná webová konzola, která pomáhá resellerům zaměřeným na malé podniky spravovat odkudkoli více zákazníků využívajících řešení Worry-Free™ Security.

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?