Trend Micro rozšiřuje dohodu s Microsoft Corp. o pokračování antivirového skenování poštovních schránek Windows Live Hotmail

[Tisková zpráva] Čtvrtý rok po sobě budou e-maily a přílohy zaslané nebo přijaté do schránek zákazníků tohoto webového mailu skenovány v reálném čase pomocí antivirového softwaru Trend Micro.

Cupertino, Kalifornie — 10. července 2007 — Společnost Trend Micro Incorporated (TSE: 4704), leader na trhu síťového antivirového softwaru a softwaru pro zabezpečení internetového obsahu a souvisejících služeb ohlásila, že její předchozí dohoda s Microsoft Corp. byla rozšířena i na následovníka MSN Hotmailu, službu Windows Live Hotmail. Trend Micro bude pokračovat v poskytování antivirové ochrany skenováním a čištěním zhruba 280 miliónů aktivních e-mailových účtů Windows Live Hotmail a MSN Hotmail.

Na základě roční smlouvy bude Trend Micro poskytovat uživatelům Windows Live Hotmail skenovací a detekční služby, které automaticky ochraňují e-maily a přílohy při jejich přijetí a odesílání. Antivirové technologie a služby Trend Micro pomáhají chránit e-mailové zprávy a přílohy ve Windows Live Hotmail zjišťováním přítomnosti virů, trojských koní, červů a dalších škodlivých hrozeb v reálném čase.

„Jsme potěšeni obnovením a rozšířením našich vztahů, které dokazují kvalitu našich bezpečnostních technologií a služeb, a úrovní našeho společného přístupu k tomuto úkolu,“ řekl Punit Minocha, viceprezident Trend Micro pro business development. „Internetové hrozby zůstávají mezi hlavními starostmi spotřebitelů po celém světě. Microsoft se při jejich potlačování spoléhá na Trend Micro, která nabízí škálovatelný antivirový engine a služby s rychlou reakcí a bude i nadále chránit e-maily stovek miliónů uživatelů Windows Live Hotmail po celém světě.“