Trend Micro rozšiřuje tým v Praze

5. 10. 2009

[Tisková zpráva] Společnost Trend Micro jmenovala Vladimíra Jelena na pozici Channel Account Managera pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko

Praha, 30. září 2009 – Společnost Trend Micro Incorporated (TSE: 4704), globální leader v oblasti zabezpečení internetového obsahu, oznámila, že na pozici Channel Account Managera pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko jmenovala nově v září 2009 Vladimíra Jelena.

K jeho hlavním úkolů patří zejména podpora stávajících prodejních partnerů Trend Micro, rozvoj partnerského programu Affinity, získávání nových partnerů na všech certifikovaných úrovních a rozvoj a řízení obchodních aktivit prostřednictvím partnerského prodejního kanálu.

„Mým hlavním úkolem bude implementovat partnerský program Trend Micro Affinity Partner Programe a určovat spolu s našimi partnery firemní strategii podle jejich specifických potřeb. Kromě jiného budu podporovat partnery i v oblasti školení, tak abychom rozšířili jejich schopnosti prodávat stávající i nová Trend Micro bezpečnostní řešení“ uvedl Vladimír Jelen.

Vladimír Jelen má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje jak HW tak i SW. V minulosti pracoval na nejrůznějších manažerských pozicích ve firmách ICL, Digital Equipment, 3Com, Informix, Allied Telesyn a Creative Labs. Ve většině uvedených firem měl na starosti podporu a rozvoj partnerského prodejního kanálu. Má bohaté zkušenosti se všemi typy partnerského prodeje včetně klasického modelu distributor/dealer, internetového prodje nebo s prostřednictvím velkých retailových řetězců.

Obchodní aktivity a spolupráci s obchodními partnery bude řídit z pražské kanceláře Trend Micro, která se nachází v Business centru Burzovního paláce – Rybná 628/14, 110 00 Praha 1, tel.: +420 222 191 332.

Vladimír Jelen je absolventem strojní fakulty ČVUT v Praze, je ženatý, má dvě děti a mezi jeho koníčky patří především plavání, jízda na kole a lyžování a dále se věnuje aktivnímu provozování hudby.

O společnosti Trend Micro Incorporated
Trend Micro Incorporated, globální leader v oblasti zabezpečení internetového obsahu, se zaměřuje na zajištění bezpečnosti výměny digitálních informací pro podniky a zákazníky. Trend Micro stojí v čele vývoje integrovaných technologií pro správu hrozeb, které chrání kontinuitu provozu, osobní informace a majetek před malwarem, spamem, datovými úniky a nejnovějšími webovými hrozbami. Více informací o takových hrozbách naleznete na http://www.tren­dmicro.com/go/tren­dwatch.

Flexibilní řešení Trend Micro dostupná v mnoha různých variantách jsou nepřetržitě podporovaná odborníky na webové a počítačové hrozby po celém světě. Tato řešení jsou často založena na platformě Trend Micro Smart Protection Network, nové generaci infrastruktury pro zabezpečení obsahu klientů v prostředí cloud computingu navržené se zřetelem na ochranu zákazníků před webovými hrozbami. Trend Micro je nadnárodní společnost se sídlem v Tokiu, jejíž bezpečnostní řešení se prodávají po celém světě prostřednictvím jejích obchodních partnerů. Navštivte prosím http://www.tren­dmicro.cz

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo