Trend Micro rozšiřuje zabezpečení: Snadné a výkonné zabezpečení uživatelů dodávané celosvětově s notebooky, stolními počítači a Eee PC™ značky ASUS™, jež patří do globální top 5

[Tisková zpráva] Cupertino, Kalifornie – 23. září 2009 – Společnost Trend Micro podepsala s jedním z největších světových výrobců PC OEM smlouvu na instalaci svého vlajkového spotřebitelského produktu – Trend Micro Internet Security – na vybraných modelech notebooků, stolních počítačů a Eee PC ASUS distribuovaných po celém světě.

Cupertino, Kalifornie – 23. září 2009 – Společnost Trend Micro podepsala s jedním z největších světových výrobců PC OEM smlouvu na instalaci svého vlajkového spotřebitelského produktu – Trend Micro Internet Security – na vybraných modelech notebooků, stolních počítačů a Eee PC ASUS distribuovaných po celém světě.

Malé paměťové nároky, které nezpomalí výkon počítače, rychlá instalace a účinná ochrana zahrnující jedinečné funkce rodičovské kontroly – to vše je připraveno pro zákazníky firmy ASUS, kteří se rozhodnou využít předem nainstalované 60denní zkušební verze Trend Micro™ Internet Security.

Trend Micro Internet Security nabízí spotřebitelům klid a volnost při internetovém nakupování, surfování i bankovnictví, kdy nemusí zápolit s aktualizacemi a správou bezpečnostních programů. Produkt je založen na infrastruktuře Trend Micro™ Smart Protection Network™, která pracuje na pozadí, kde provádí korelace zpravodajství o hrozbách, poskytuje ochranu v internetovém cloudu a zajišťuje spotřebitelům – ať už jsou kdekoli – okamžitou ochranu v reálném čase, kterou konkurenční produkty nabídnout nemohou.

„Rozhodli jsme se pro Trend Micro, protože jejich produkty spotřebitelského zabezpečení nabízejí výkonnou a praktickou ochranu před celým spektrem internetových rizik, od adwaru a spywaru až po viry, červy, spam a další hrozby,“ vysvětluje Steve Chang, prezident ASUS Computer International. „Teď mohou naši zákazníci získat předem připravenou kvalitní ochranu pro profesionální notebooky, stolní počítače i vysoce mobilní a snadno ovladatelná Eee PC.“

„Zákazníci společnosti ASUS mají nyní příležitost získat s novým počítačem či notebookem výkonné, předem instalované zabezpečení, které nezpomaluje využití paměti,“ říká Carol Carpenter, výkonná generální ředitelka útvaru spotřebitelů a malých podniků Trend Micro. „Nikdo není imunní proti počítačovému zločinu a krádeži identity – rozšiřujeme své poslání přinášet volnost a klid všem, kteří se denně pohybují na webu.“

Celosvětová dostupnost
Trend Micro rozšiřuje svou 60denní zkušební lhůtu Trend Micro Internet Security na vybrané modely notebooků, stolních počítačů a Eee PC – Seashell 1005HA, Seashell 1008HA a Disney™ Netbook firmy ASUS. Produkt bude od konce října 2009 k dispozici ve všech maloobchodech, které prodávají notebooky, stolní počítače a Eee PC ASUS v Evropě, Africe, na Středním východě, v Severní Americe, Austrálii, na Novém Zélandě, ve středním Tichomoří, Japonsku, Číně a Indii. Spotřebitelé mohou zkušební verzi aktivovat ihned po počátečním nastavení svého počítače.

O společnosti Trend Micro Incorporated
Trend Micro Incorporated, globální leader v oblasti zabezpečení internetového obsahu, se zaměřuje na zajištění bezpečnosti výměny digitálních informací pro podniky a zákazníky. Trend Micro stojí v čele vývoje integrovaných technologií pro správu hrozeb, které chrání kontinuitu provozu, osobní informace a majetek před malwarem, spamem, datovými úniky a nejnovějšími webovými hrozbami. Více informací o takových hrozbách naleznete na http://www.tren­dmicro.com/go/tren­dwatch. Flexibilní řešení Trend Micro dostupná v mnoha různých variantách jsou nepřetržitě podporovaná odborníky na webové a počítačové hrozby po celém světě. Trend Micro je multinárodní společnost se sídlem v Tokiu, jejíž bezpečnostní řešení se prodávají po celém světě prostřednictvím jejích obchodních partnerů. Navštivte prosím http://www.tren­dmicro.com/

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele