Trend Micro představuje nejnovější ScanMail™ for Microsoft Exchange

10. 11. 2009

[Tisková zpráva] Produkt ScanMail 10, poskytující bezprostřední ochranu Trend Micro™ Smart Protection Network™ s poloviční administrací a dvojnásobným výkonem, bude podporovat Microsoft Exchange Server 2010

Cupertino, Kalifornie – 3. listopadu 2009 – Nejnovější Trend Micro ScanMail for Microsoft Exchange přináší průkopnickou technologii zabezpečení obsahu založenou na infrastruktuře Trend Micro Smart Protection Network, která má chránit firmy před nejnovějšími e-mailovými hrozbami, jejichž cílem je krádež proprietárních podnikových dat i informací o zákaznících.

Nedávná zpráva o stavu zabezpečení elektronické pošty, webů a systémů okamžitého předávání zpráv zjistila, že navzdory zvýšeným investicím do zabezpečení e-mailových bran dochází u 39 % firem nadále k infiltraci malwaru prostřednictvím e-mailu. Počítačoví piráti stupňují rafinovanost a rychlost svých útoků, takže je zabezpečení poštovních serverů důležitější než kdy dřív.

ScanMail 10 poprvé obsahuje klíčové komponenty infrastruktury Trend Micro Smart Protection Network – technologie kontroly reputace e-mailu a webů, které společně zajišťují přímý přístup k nejnovějším korelovaným, globálním informacím o hrozbách uloženým v cloudu, a poskytují tak zákazníkům rychlejší a účinnější ochranu než kdykoli předtím. A na rozdíl od řešení, která se chlubí svou „bezplatností“, zajišťuje Trend Micro ScanMail kritickou vrstvu obrany s nejnižšími dostupnými celkovými náklady vlastnictví.

ScanMail 10 je od roku 1998 prvním řešením svého druhu, které pomáhá zabezpečit Microsoft Exchange Server, je držitelem ocenění MSExchange.org Reader’s Choice Award tři roky po sobě a bude nadále chránit nejnovější prostředí Exchange.

„Microsoft vítá spolupráci se společností Trend Micro, která pomůže zajistit kompatibilitu řešení ScanMail for Microsoft Exchange s produktem Exchange Server 2010,“ prohlašuje Julia White, ředitelka správy produktů Exchange společnosti Microsoft. „Zdůrazňuje to odhodlanost společnosti Trend Micro pomáhat zákazníkům snižovat náklady, omezovat administraci, chránit komunikaci a zvyšovat produktivitu uživatelů.“

„Trend Micro již dlouho podporuje Microsoft Exchange,“ říká David Lieberman, ředitel zabezpečení systémů zpráv společnosti Trend Micro. „Jako partner typu Microsoft Gold Certified Partner se nadále plně věnujeme maximalizaci zabezpečení Exchange a pevně věříme, že ScanMail dokáže poskytnout uživatelům produktů Microsoft Exchange Server 2010 a Windows Server 2008 R2 bezprostřední, optimalizovanou ochranu před krádežemi a ztrátou dat s nejnižšími dostupnými celkovými náklady vlastnictví.“

Trend Micro ScanMail for Microsoft Exchange je součástí řešení Trend Micro™ Enterprise Security – úzce integrované nabídky produktů, služeb a řešení pro zabezpečení obsahu, založených na infrastruktuře Trend Micro™ Smart Protection Network™. Trend Micro Enterprise Security přináší bezprostřední ochranu před nejnovějšími hrozbami a zároveň významně omezuje náklady i komplikace spojené se správou zabezpečení.

Další informace o produktu Trend Micro ScanMail for Microsoft Exchange naleznete na adrese: http://us.tren­dmicro.com/us/pro­ducts/enterpri­se/scanmail-for-microsoft-exchange/index.html

O společnosti Trend Micro Incorporated
Trend Micro Incorporated, globální leader v oblasti zabezpečení internetového obsahu, se zaměřuje na zajištění bezpečnosti výměny digitálních informací pro podniky a zákazníky. Trend Micro stojí v čele vývoje integrovaných technologií pro správu hrozeb, které chrání kontinuitu provozu, osobní informace a majetek před malwarem, spamem, datovými úniky a nejnovějšími webovými hrozbami. Více informací o takových hrozbách naleznete na http://www.tren­dmicro.com/go/tren­dwatch. Flexibilní řešení Trend Micro dostupná v mnoha různých variantách jsou nepřetržitě podporovaná odborníky na webové a počítačové hrozby po celém světě. Tato řešení jsou často založena na platformě Trend Micro Smart Protection Network, nové generaci infrastruktury pro zabezpečení obsahu klientů v prostředí cloud computingu navržené se zřetelem na ochranu zákazníků před webovými hrozbami. Trend Micro je nadnárodní společnost se sídlem v Tokiu, jejíž bezpečnostní řešení se prodávají po celém světě prostřednictvím jejích obchodních partnerů. Navštivte prosím http://www.tren­dmicro.cz

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů