Tři zlatá partnerství pro XANADU – Autodesk, HP i Microsoft

8. 2. 2010

[Tisková zpráva] Zákazníci získávají nejvyšší stupeň podpory při zavádění moderních informačních technologií

Praha, Pardubice, České Budějovice, 8. února 2010 – Akciová společnost XANADU, dodavatel řešení a služeb v oblasti informačních technologií, získala nejvyšší status partnerství se společností Autodesk, a to pro obory strojírenství a výroby, architektury a stavebnictví i GIS. XANADU je tak jedinou společností u nás, která se může pochlubit partnerstvím této úrovně v obou profesních oborech návrhových technologií Autodesku. Nejvyšší úrovně partnerství dosáhla již dříve také se společnostmi HP a Microsoft.

Status tzv. zlatého partnera (Gold Partner) je udělován pouze těm společnostem, které prokážou nejlepší výsledky, perfektní znalosti produktové řady – a současně poskytují profesionální implementační, předprodejní a poprodejní služby zákazníkům v oblasti CAD/CAM (počítačové navrhování v průmyslu), GIS/FM (geoinformační systémy a facility management) či PLM (správa dokumentů a řízení životního cyklu výrobků).

Efektivní školení i vývoj aplikací na míru
Firma XANADU je současně autorizovaným školicím střediskem Autodesku (Authorized Training Center), autorizovaným vývojářem nadstavbových aplikací (Authorized Developer) a autorizovaným konzultačním partnerem (Consulting Services Partner) firmy Autodesk.

„Řešení postavená na produktech a technologiích Autodesku přinášíme české odborné veřejnosti a uživatelům již od roku 1991,“ připomíná Vladimír Michl, manažer rozvoje společnosti XANADU. „Spolu s nejvyšší úrovní partnerství u dalších předních světových firem v oblasti IT – HP a Microsoftu – zajišťuje nový status Autodesku naší firmě přední pozici mezi českými dodavateli CAD, GIS a IT řešení. Zákazníci XANADU získávají nejvyšší stupeň podpory u řešení postavených na moderních technologiích všech těchto tří firem.“

Nekompromisní podpora přináší konkurenční výhodu
Autodesk Channel Services Program pomáhá rozšiřovat možnosti konzultačních služeb poskytovaných ke CAD a GIS aplikacím. Právě kvalitní poradenství a implementační servis mají zásadní vliv na rychlou návratnost investic zákazníků do technologií pro počítačové navrhování, bez nichž na dnešním, vysoce konkurenčním trhu prakticky nelze uspět.

O společnosti XANADU
XANADU a.s. je předním poskytovatelem řešení a služeb v oblastech CAD, GIS, IT infrastruktury a vývoje softwaru se zaměřením na střední a velké společnosti nebo organizace centrální správy a samosprávy, včetně středního a vysokého školství v České republice i v zahraničí. XANADU na českém trhu působí již devatenáctým rokem, má status Gold Partner společností Autodesk, HP a Microsoft.

Více informací: www.xanadu.cz. Další zajímavé zdroje: www.cadforum.cz, blog.xanadu.cz, budweiser.xana­du.cz.

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Z tohoto konopí dělají léčivé masti

Z tohoto konopí dělají léčivé masti

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO