Truck v barvách HP míří do Prahy

[Tisková zpráva] PRAHA, 30. října 2008 - Britští řidiči Tony Crossland a Paul Matthews přivezou v rámci HP PSG EMEA Roadshow do Prahy na tři dny 16-timetrový obří kamion v barvách Hewlett-Packard. Od 11.-13. listopadu s ním budou parkovat v Alze v Jateční ulici v pražských Holešovicích.

HP Pavilion Truck, do kterého bude mít kromě obchodních partnerů, odborníků a novinářů přístup také široká veřejnost, představí, kromě firemních produktů, zejména kompletní portfolio domácích produktů HP Pavilion, a to včetně modelů, které zatím nejsou v České republice běžně v prodeji. Po celou dobu bude vnitřní výstavní plocha o rozměrech 13×6 metrů otevřena v době 8–20 hodin.

HP PSG EMEA Roadshow odstartovalo 22. října v Polsku, pokračovalo v pobaltských republikách Estonsku, Lotyšsku a Litvě a po jednodenní zastávce v metropoli Slovenska zamíří do Prahy. Odtud se kamion HP odebere do Holandska, Španělska a Francie a svou pouť zakončí 8. a 9. prosince ve švýcarské Ženevě. Podle dostupného itineráře je Praha svými třemi dny pobytu nejdelší zastávkou na putování trucku po evropských metropolích.

O společnosti HP
HP se zaměřuje na zjednodušení používání technologií pro všechny své zákazníky – od domácích uživatelů až po velké společnosti. S produkty, které zahrnují tisková řešení, osobní počítače, software, služby a IT infrastrukturu, patří HP pozice největší světové IT společnosti. Dne 26. srpna 2008 dokončilo HP akvizici společnosti EDS. Další informace o HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).