TrustPort expanduje do jihovýchodní Asie

9. 3. 2011

[Tisková zpráva] Brno, 9. března 2011 – TrustPort, přední výrobce bezpečnostního softwaru, oznámil další významný krok vedoucí k rozšíření jeho celosvětových aktivit. V hlavním městě Malajsie, Kuala Lumpur, otevřela firma novou pobočku pro jihovýchodní Asii. Tento krok je součástí pokračující strategie, podle které firma zakládá jednotlivé pobočky v regionech, skýtajících velký tržní potenciál.

„S velkým zájmem sledujeme růst odvětví informačních a komunikačních technologií v jihovýchodní Asii," vysvětluje Vladislav Němec, generální ředitel společnosti TrustPort. „Náš vstup na trh byl jen otázkou času. Malajsie je dobře situovaná jako regionální uzel informačních a komunikačních technologií. To pro nás bylo pádným důvodem,  abychom zřídili naši kancelář v Kuala Lumpur.“ Vladislav Němec se zúčastnil oficiálního zahájení ceremoniálu v Malajsii koncem února. Slavnostní akce se zúčastnilo množství novinářů a dalších významných hostů.

TrustPort South East Asia chce v tomto regionu do tří let dosáhnout desetiprocentního podílu v oblasti ochrany dat. „Region jihovýchodní Asie je přesyceným trhem. Abychom dosáhli svých cílů, uspořádali jsme spoustu marketingových akcí a kampaní, kterými jsme chtěli zvýšit povědomí o značce a informovat koncové uživatele o našich produktech“, pokračuje Němec. Tee Boon Heong, viceprezident obchodu v TrustPort South East Asia komentuje stanovený cíl následovně: „Jsem přesvědčen o úspěchu při pronikání na trh v jihovýchodní Asii. I nadále pokračuje naše spolupráce s partnery, zákazníky, vládními institucemi a dostává se nám velké pomoci od centrály společnosti TrustPort v České republice. Prostřednictvím našeho partnera, firmy  MSS Lab Sdn Bhd, jsme založili regionální centrum podpory, abychom mohli poskytovat prvotřídní lokální zákaznický servis.“

Zástupci centrály společnosti TrustPort neskrývají své nad­šení z rostou­cího zájmu třetích stran a nových partnerů v pos­ledních měsících. Marcela Parolková, obchodní ředitelka společnosti TrustPort, říká: „Vzhledem k našim vynikajícím výsledkům v nezávislých srovnávacích testech jsme mohli zažívat neustálý růst prodeje. Díky kombinaci dvou faktorů -  aktivních partnerů, které jsme získali v loňském roce a úspěšnému obchodování online – jsme přesvědčeni, že si toto tempo růstu udržíme.  Pokud porovnáme rok 2010 a 2009, zjistíme, že se náš globální prodej zdvojnásobil. Neusínáme na vavřínech. Naším cílem je zajistit, abychom měli spokojené jak zákazníky, tak i partnery.“ Partneři společnosti TrustPort se těší nadstandardní provizi a prvotřídní podpoře, což jsou faktory, které do značné míry přispěly k současnému úspěchu firmy.

Profil společnosti TrustPort

TrustPort je přední  výrobce bezpečnostního softwaru. V mnoha nezávislých testech se TrustPort řadí ke světové špičce v oblasti bezpečnostních řešení pro informační a komunikační technologie. Nedávné testy realizované společnostmi Virus Bulletin a AV-Comparatives potvrdily prominentní pozici TrustPortu v antivirovém odvětví. Produkty firmy TrustPort jsou nabízeny v několika jazykových mutacích a chrání firmy a domácnosti ve více než stovce zemí světa. Společnost TrustPort patří do Cleverlance Group, která se řadí mezi přední středoevropské podniky poskytující řešení a služby v oblasti informačních technologií.

Pro více informací prosím navštivte stránky www.trustport.com

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují