TrustPort přichází s novou generací bezpečnosti

23. 9. 2008

[Tisková zpráva] Brno, 23. 9. 2008 – Společnost TrustPort, výrobce bezpečnostních řešení pro jednotlivé koncové počítače i pro firemní počítačové sítě, se představí u příležitosti veletrhu Invex s novou generací svých produktů.

Ve dnech 6. a 7. 10. bude TrustPort zastoupen na Reseller Meeting Pointu, setkání prodejců IT. Akce proběhne v pavilonu V brněnského výstaviště. TrustPort bude mít stánek naproti odpočinkové zóně, doleva za recepcí Reseller Meeting Pointu. Pro vstup na setkání je nutná registrace. K dispozici budou po oba dny zástupkyně obchodu Sylva Krejčí a Kristýna Majerová. Dostaví se také odborníci technické podpory, 6. 10. od 12 do 16 hodin Rostislav Dostál pro klientská řešení, 7. 10. od 12 do 16 hodin Miloslav Cahlík pro serverová řešení.

Kromě této akce se TrustPort na Invexu zúčastní v úterý 7. 10 konference Svět IT Security, organizované společností IDG, a ve středu 8. 10. Antivirové konference, pořádané vydavatelstvím Burda Communications. Na obou akcích budou zástupci TrustPortu prezentovat své produktové novinky, viz dále.

Ucelené řešení na ochranu desktopu či notebooku, TrustPort PC Security, zahrnuje antispam, antispyware, osobní firewall, a dále nástroje pro zabezpečený a autorizovaný přenos dat. Trustport PC Security 2009 zaujme zbrusu novou grafikou uživatelského rozhraní, uživatel bude mít navíc na výběr z množství vzhledů aplikace.

Zásadní novinku představuje rodičovský zámek, chránící děti před nežádoucími webovými stránkami, obsahujícími například násilí. Důležitým vylepšením je antiphishingový modul, blokující podvodné stránky, a interaktivní rozhraní firewallu, umožňující uživateli ihned zakázat nebo povolit neznámé internetové spojení. Novinky v kompletním klientském balíku se dotknou také jeho lehké verze TrustPort Antivirus 2009.

Serverové řešení TrustPort Net Gateway, dříve Internet Gateway, funguje jako vstupní brána mezi firemní sítí a internetem, filtrující škodlivý nebo podezřelý obsah. TrustPort Net Gateway 2009 dostala do vínku celou řadu podstatných vylepšení. Jmenujme alespoň pokročilé metody antispamu, zaručující vysokou účinnost a téměř nulovou míru mylně vyřazených zpráv. Zdokonalení doznala analýza doručené pošty, spojená se snadným dohledáním ztracené zprávy v záloze.

TrustPort WebFilter umožňuje podnikům lepší využití internetového připojení, omezení rizika virové nákazy z prohlížeče a vyšší produktivitu zaměstnanců. Definuje kategorie nežádoucích stránek, jejichž prohlížení lze blokovat nebo monitorovat. TrustPort WebFilter 2009 se vyznačuje dokonalejší heuristickou detekcí závadného obsahu, širšími možnostmi statistik webového provozu a dalšími změnami. Nové produkty vstoupí do prodeje postupně od října tohoto roku.

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?