Tutor spouští nový partnerský program

[Tisková zpráva] Vzdělávací společnost Tutor spustila partnerský program, který umožňuje partnerům propagovat na jejich webových stránkách vzdělávací kurzy této společnosti a získat provizi ve výši 4-8 % z ceny. Cílem programu je rozšířit dosavadní okruh spolupracujících partnerů a nabídnout tak vzdělávací kurzy široké veřejnosti.

Partnerský program nabízí současným i novým partnerům možnost, jak zvýšit ziskovost jejich webových projektů. Pro získání výhod plynoucích z programu se stačí zaregistrovat na www.tutor.cz, počkat na schválení ze strany společnosti Tutor a následně umístit vygenerovaný kód na vlastní www stránky.

Výše provize pro partnera se pohybuje mezi 4 až 8 % (v závislosti na ceně kurzu). Provize je poskytnuta za každý zaplacený kurz. Průměrná výše provize činí 400 Kč za 1 objednávku, u dražších kurzů může dosáhnout až 1100 Kč.

Administrační rozhraní umožňuje pohodlné sledování objednávek uskutečněných přes daný web a jejich stav (zaplacené, zrušené, nezaplacené) a samozřejmě také sledování výše jednotlivých provizí.

Partnerský program Tutor je vhodný zejména pro weby zaměřené na vzdělávání, či stránky, které cílí na studenty (např. referáty, seminární práce, studium).