TÜV potvrdzuje kvalitu a výkon produktu ClientShield s TruPrevent™ Technológiami

2. 3. 2005

TÜV potvrdzuje kvalitu a výkon produktu ClientShield s TruPrevent™ Technológiami

2. marca 2005 – ClientShield s TruPrevent™ Technológiami obdržal certifikát Geprüfte Virenschutz-Software po absolvovaní dôkladných testov renomovanej nemeckej inštitúcie TÜV. Vynikajúce výsledky testov sú dôkazom toho, že toto riešenie spĺňa požadované štandardy a poskytuje úplnú ochranu sieťových pracovných staníc.

Aby získal TÜV certifikát, ClientShield s TruPrevent™ Technológiami musel prejsť sériou technických skúšok realizovaných v laboratóriách AV-Test Magdeburskej Univerzity. Ochranné schopnosti boli testované na 361 vírusoch (súborových, boot, makro a skript) z Wildlistu, teda zoznamu vírusov, ktoré najčastejšie napádajú počítače používateľov. Jeho výkon bol testovaný aj prostredníctvom okamžitých a plánovaných kontrol 15 100 súborov, ktoré zvládol bez toho, aby vygeneroval falošný poplach. ClientShield s TruPrevent™ Technológiami nespĺňa iba kritériá certifikátu kvality Geprüfte Virenschutz-Software, ale zároveň nezasahuje ani do funkčnosti žiadnej legitímnej aplikácie.

ClientShield s TruPrevent™ Technológiami chráni pracovné stanice pred hromadným a okamžitým šírením spamu a spyware a pred útokmi hackerov. Vďaka integrácii TruPrevent™ Technológií, poskytuje riešenie ochrany pre pracovné stanice. Kontroluje podozrivé správanie programov a inteligentne ich blokuje bez toho, aby bol potrebný ľudský zásah, čím chráni pred útokmi červov ako Sasser, Mydoom či Bagle. Dokáže detekovať a eliminovať hrozby z Internetu a nízkymi nárokmi na systémové zdroje, ponúka vysoký výkon a jednoduchú centralizovanú správu a údržbu pomocou konzoly Panda AdminSecure.

ClientShield s TruPrevent™ Technológiami sa každý deň automaticky aktualizuje a je k dispozícii v 23 jazykoch. Viac informácií o tomto riešení Panda Software nájdete na: http://enterpri­ses.pandasoftwa­re.com/produc­ts/clientshiel­d_tp/

O společnosti Panda Software
Panda Software (v Slovenskej republike http://www.pan­dasoftware.sk) je vedúcou európskou spoločnosťou zaoberajúcou sa vývojom antivírusových programov pre široké spektrum používateľov: malé, stredné a veľké spoločnosti, ale aj pre domácich používateľov. Produkty spoločnosti, určené pre organizácie ponúkajú bezproblémovú automatickú a centralizovanú administráciu a poskytujú ochranu v rámci celej siete, prostredníctvom viacvrstvovej bezpečnostnej technológie, pre zabezpečenie homogénnej ochrany v spoločnosti, od vzdialených používateľov a pracovných staníc po poštové brány a interné a obvodové servery. Programy sú hodnotené medzinárodne rešpektovanými certifikátmi kvality ICSA, Checkmark, Novell. Medzi hlavné myšlienky okrem vývoja antivírusových a bezpečnostných aplikácii je aj poskytovanie technickej podpory svojim klientom 24h-365d.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: ČT láká na jarní programové tipy

ČT láká na jarní programové tipy

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií