TV KOKI (přidružená TV FOX) spouští FOX 23 Mobile využívající technologie U-Turn Media Group

7. 4. 2007

[Tisková zpráva] Regionální TV stanice Koki (Tulsa, Oklahoma) spustí interaktivní mobilní TV služby FOX23 Mobile s využitím mobilní technologie společnosti U-Turn Media Group

Praha, Česká republika, 3. dubna 2007 – U-Turn Media Group, společnost nabízející inovativní „end to end“ řešení pro interaktivní mobilní zařízení, dnes oznámila, že zavede interaktivní mobilní portály pro společnosti FOX23 (KOKI). Portál umožňuje uživateli dostávat videa či relace v textové podobě na mobilní zařízení či PDA, a to bez jakýchkoliv poplatků. Nabídka FOX23 Mobile zahrnuje nejdůležitější zprávy dne, aktuality, relace o počasí, sportovní události a zábavné pořady. Oznámili to dnes Jim Walz, prezident společnosti U-Turn pro severní Ameriku a Craig Millar, senior viceprezident a generální ředitel FOX23.

FOX23 Mobile bude dostupná v prostředí mnoha operátorů od počátku dubna 2007. Obsah je vyráběn na míru pro mobilní technologii společnosti U-Turn. Technologie kombinuje přehledný nástroj pro správu obsahu umožňující dynamickou správu rozsáhlých multimediálních dat a aktualizaci v reálném čase, s dynamickým a přesvědčivým mobilním portálem.

Prostřednictvím webové stránky www.FOX23.com, se diváci budou moci bezplatně přihlásit kliknutím na ikonu FOX23 Mobile. Posléze bude uživateli zaslána SMS zpráva, která automaticky konfiguruje telefon a spustí službu.

„Diváci stále častěji požadují informace „na zakázku“ a nás nesmírně těší, že můžeme promptně vyhovět jejich očekávání. FOX23 tak zůstává jednou z prvních společností, která nabízí bezplatné a snadno použitelné služby jako je FOX23 Mobile, díky kterým může být divák informován vždy a všude.“, zmiňuje Craig Millar, senior viceprezident a generální ředitel FOX23.

Portál FOX32 umožňuje sledovat chování uživatelů prostřednictvím připravených sestav. Monitorovány jsou statistické údaje jako například průměrná délka užívání portálu, nejnavštěvovanější obsah, počet přístupů na portál, průměrná velikost stažených či streamovaných dat.

Společnost U-Turn poskytuje televizi FOX23 platformu, která jí umožňuje být ve spojení s diváky na bázi osobního kontaktu a to téměř nepřetržitě“, říká Jim Walz, prezident společnosti U-Turn pro severní Ameriku. „Diváci FOX23 se snadno a rychle dostanou k regionálním zprávám a dalším informacím přímo ze svého mobilního zařízení. Díky naší unikátní technologii jsme schopni klientům, jako je FOX23, zajistit lepší využívání obsahu a doručování prostřednictvím portálu pod vlastní značkou“, dodává Walz.

Technologie společnosti U-Turn byla úspěšně zavedena několika televizními společnostmi jako jsou WISC a WKMG v USA, ZeeTV v Indii a TV NOVA v České republice.

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře