TVUJDUM.CZ vstoupil do nového roku pravou nohou...

TVUJDUM.CZ vstoupil do nového roku pravou nohou…

Praha, 19. února 2002 – návštěvnost největšího internetového portálu o bydlení TVUJDUM.CZ zaznamenala za první měsíc nového roku 2002 rekordní hodnoty. Na základě nezávislého auditu Taylor Nelson Sofres Media byl leden 2002 dosud unikátním za celou dobu působení portálu na českém mediálním trhu, 852.073 shlédnutých stran a 48.030 unikátních IP adres.

Nejen, že návštěvnost v prvním měsíci vystoupila na doposud nejvyšší úroveň v celé historii působení serveru na českém trhu, ale také bylo zaznamenáno i přes 48 tisíc unikátních IP adres, což znamená nárůst 14,75% oproti návštěvnosti ke konci minulého roku.

Výkonný ředitel společnosti Media Online Ladislav Semetkovský uvádí: „Čemu bych přisoudil takovýto meziměsíční nárůst návštěvnosti? Především si myslím, že je to výsledkem kvality a profesionality naší dlouhodobé práce. Od roku 1998 poskytujeme každý den atraktivní obsah v segmentu bydlení a stavebnictví. Konkurenčním tištěným médiím přibyl nový velký hráč, který je dynamický, poskytuje rychlé zpravodajství, věrnostní program pro stálé čtenáře a samozřejmě využívá multimediálních prvků sítě internet. Hodnoty návštěvnosti jasně říkají, že měsíčně u nás hledá obsah 120 – 140 tis. uživatelů.“

V současné době je aktuálnost bydlení u mnohých produktivně činných obyvatel v České republice hlavní prioritou a dnes největší internetový portál TVUJDUM.CZ poskytuje nejen špičkový obsah, ale i výpočetní systémy na simulaci hypotečního úvěru, stavebního spoření atp. Zároveň TVUJDUM.CZ nabízí bezplatnou inzerci nemovitostí a komfortní obchodní dům s produkty pro moderní bydlení.

Společnost Media Online, s.r.o. patří mezi největší poskytovatele obsahu na celosvětové síti internet v České republice a na Slovensku. Vlajkovou loď Media Online představuje portál o bydlení, stavění a spoření TVUJDUM.CZ, TVOJDOM.SK, který zaujímá majoritní podíl v segmentu odborných médií o bydlení a stavebnictví v České republice, resp. na Slovensku. Zároveň strategickým zákazníkům poskytuje odborné poradenství a zázemí v oblasti e-business řešení. URL: http://www.tvuj­dum.cz, http://www.tvoj­dom.sk.

Kontakt:

Media Online, spol. s r.o.
U vinné révy 2140/12
106 00 Praha 10, CZ

Ladislav Semetkovský, výkonný ředitel
ladislav.semet­kovský@tvujdum­.cz
telefon: 0603 469606

Pavel Tůma, tiskový mluvčí
pavel.tuma@tvuj­dum.cz
telefon: 0608 735635

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).