Unicorn dodavatelem softwaru pro Vodafone CZ

[Tisková zpráva] Společnost Unicorn vyhrála výběrového řízení dodavatele softwarových licencí na rok 2006 pro společnost Vodafone CZ a.s. Podnětem pro veřejnou soutěž byla snaha Vodafone CZ snížit náklady na nákup softwaru a zjednodušit proces nákupu softwarových licencí.

Cílem výběrového řízení bylo najít nejvhodnější dodavatele vybraných softwarových produktů pro potřeby českého zastoupení společnosti Vodafone Czech Republic a.s. Klíčovými kritérii výběru byla cena, objem poskytnutých slev a kvalita přidaných služeb. Předmětem dodávky jsou licence a technická podpora produktů společností Symantec, Adobe, Exceed, Macromedia, TotalCommander, WinZIP, Business Objects, AutoCad, Merant, Position a dalších produktů.

Partnerství se uzavírá na dobu neurčitou a dodávky budou realizovány dle aktuální poptávky společnosti Vodafone Czech Republic a podle SLA (Service Level Agreement) garantovaných rámcovou smlouvou. Společnost Unicorn garantuje například počet dní, ve kterých zareaguje na poptávku, procenta poskytnuté slevy oproti ceníkové ceně a pravidelnou aktualizaci cen.