UPC: dva nové balíčky datových a hlasových služeb pro podnikatelskou sféru

[Tisková zpráva] Nové služby vedou ke vzniku více než šedesáti pracovních míst

Praha 8.6.2009. Spo­lečnost UPC Česká republika přichází v těchto týdnech s nabídkou dvou balíčků datových a hlasových služeb pro firemní zákazníky a podnikatele. Velkým a středním firmám je určen balíček, který zahrnuje služby UPC Business Voice, UPC Business Internet, UPC Business Hosting, UPC IP Transit a UPC Profi Transport. Samostatní podnikatelé a malé firmy do pěti až deseti zaměstnanců pak mohou využít službu UPC Talent – internet o rychlosti 10/1,5 Mbit/s a dvě telefonní linky s paušálem 1 Kč – nebo službu UPC Master – symetrický internet o rychlosti 2/2 Mbit/s a opět dvě telefonní linky s paušálem 1 Kč. Všechny typy služeb lze objednávat i jednotlivě. Oba balíčky vycházejí vstříc rostoucí poptávce ze strany malých i větších firem a podnikatelů po rychlých, spolehlivých a cenově výhodných profesionálních datových a hlasových službách. UPC v souvislosti se zavedením obou balíčků nově vytvoří během těchto týdnů již kromě funkčních patnácti pracovních míst dalších padesát nových.

„Nové služby a jejich technické zázemí jsme pečlivě připravovali a testovali více než rok. A platí pro ni totéž co pro domácnosti – nejvýhodnější poměr co se týče ceny, kvality a zákaznické podpory,“ komentuje zásadní rozšíření obchodních aktivit UPC generální ředitel společnosti Václav Bartoň a dodává: „Nové služby mohou být kvalitní a zároveň cenově dostupné proto, že disponujeme vlastní sítí a aplikujeme jednotnou technologii. Současně umíme připravit a kompletně zabezpečovat individuální služby ušité na míru a s ohledem na budoucí růst, a to i podnikatelům a firmám, které nedisponují vlastními IT pracovníky. Těm také umíme zabezpečit nadstandardní servis. “

Nabídka pro firmy
Balíček pro firmy zahrnuje kromě základních služeb, jako jsou přístup k internetu, hlasové služby a umístění a připojení technologií, i další nabídky: například přímé propojení více pracovišť, virtuální pobočkové ústředny, národní i mezinárodní VPN, záložní poštovní servery, zajištění zahraniční konektivity (IP transit), umístění a připojení serverových farem, velkoobchodní hlasovou výměnu, dodávky technického obrazového signálu a pronájmy okruhů. Nadstandardní jsou i možnosti ochrany dat. UPC provozuje tyto aktivity ve vlastní optické síti, ve které může garantovat jak dostupnost tak kvalitu nabízených služeb. Síť je zároveň kontrolována 24 hodin denně nově vytvořeným dohledovým centrem. Důležitou součástí služby jsou i nonstop VIP servis, speciální zákaznická linka a fakturace elektronickou poštou.

Nabídka pro podnikatele a firmy do deseti osob
Cenově výhodné balíčky pro samostatné podnikatele a malé firmy do deseti osob se mezi sebou liší především typem internetových služeb: UPC Talent za 690 Kč měsíčně nabízí asymetrický internet o rychlosti 10/1,5 Mbit/s v­četně statické IP adresy a bezpečnostního balíčku SMART Guard, možnost připojit až 5 PC a dvě telefonní linky s paušálem 1 Kč měsíčně a s procentní slevou z provolané částky na faktuře. UPC Master pak za 1199 Kč měsíčně nabízí symetrický internet o rychlosti 2/2 Mbit/s, včetně statické IP adresy a bezpečnostního balíčku SMART Guard, možnost připojit až 10 PC a dvě telefonní linky s paušálem 1kč měsíčně a procentní slevou z provolané částky na faktuře. Zájemci mohou dále využít i nabídku na nadstandardní monitoring a servis, či na VPN nebo Site to Site službu. UPC v obou případech zabezpečuje komplexní instalaci za 1 Kč a za týž symbolický poplatek i propůjčení modemu a telefonních aparátů. Podnikatelům je opět k dispozici nonstop VIP servis, řešení výpadků do 120 minut a speciální zákaznická linka.

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi