UPC přichází s novou internetovou nabídkou UPC 10M a UPC 20M

[Tisková zpráva] Praha 15 září 2008. Společnost UPC počínaje dneškem zavádí dvě nové internetové služby: UPC 10M s rychlostí 10 Mbit/s v příchozím (download) a 1 Mbit/s v odchozím směru (upload). Cena za tuto nabídku je 490 Kč včetně DPH. UPC 20M s rychlostí 20 Mbit/s v příchozím (Download) a 1,5 Mbit/s v odchozím směru (upload). Cena za tuto nabídku je 800 Kč včetně DPH.

„Společnost UPC si těmito zásadními změnami nadále udržuje a upevňuje své vedoucí postavení na internetovém trhu co do poměru cena/ rychlost/ kvalita/ zákaznické zázemí,“ konstatuje generální ředitel společnosti UPC Václav Bartoň a dodává:“výhody pocítí skutečně všichni, nejen noví zákazníci. Chceme, aby naše internetové služby byly skutečně pro každého a aby si z nabídky mohl vybrat jak profesionál, tak běžný uživatel. A co se všech uživatelů týče, všichni budou mít nadstandardní výhody – počínaje instalací za 1 Kč a konče službami profesionální technické podpory. Navíc se nemusí bát žádných skrytých podmínek, omezení na určitou dobu, dodatečných zpoplatňování a psaní nejrůznějších dopisů. Naše služby jsou totiž jednoduché a k uživatelům přátelské.“

UPC dále oznamuje, že dosavadní internetové služby Starter, Easy, Light, Classic, Extreme a Professional již nebude nadále nabízet. Zákazníci u těchto dřívějších nabídek mohou ovšem nadále setrvat. I oni rozhodně získají. Společnost se totiž rozhodla ocenit jejich věrnost značce UPC a od 1.1.2009 jim bude postupně a automaticky navyšovat rychlosti při zachování současné ceny a podle harmonogramu, s nímž budou vhodnou cestou seznámeni.

UPC

Současní zákazníci mohou,pokud si budou přát, přejít na vlastní žádost na nové služby UPC 10M a UPC 20M od 1.1.2009. Další potěšující novinkou pro zájemce o služby UPC je i rozhodnutí jejího vedení nabízet od 15.9. 2009 i nové cenově zvýhodněné balíčky služeb.

• UPC 10M + digitální kabelová televize (nabídka Standard)+ digitální videorekordér (DVR) za 790 Kč včetně DPH.
  • UPC 10M + digitální kabelová televize (nabídka Standard)+ digitální videorekordér (DVR) + UPC Telefon Freetime za 990 Kč včetně DPH.
  • UPC 20M+digitální kabelová televize (nabídka Supreme)+ digitální videorekordér (DVR) + UPC Telefon Anytime za 1790 Kč včetně DPH.

Vysokorychlostní internet UPC je co do počtu zákazníků nejrozšířenější vysokorychlostní kabelovou internetovou službou v České republice. Mezi jeho přednosti patří především kompletní instalace, kterou provádí vyškolený technik UPC, nejlepší poměr technická kvalita/výkon/cena a profesionální technická podpora Klientského centra UPC. Internet je možné si předplatit samostatně, bez objednávky kabelové televize či telefonních služeb a bez nutnosti platit za paušál za jakoukoliv pevnou linku. Předplatí-li si jej zákazník v doporučené kombinaci s kabelovou televizí či telefonní službou získá výraznou slevu.

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life