Už i na služebních cestách lze využívat službu Cisco TelePresence

[Tisková zpráva] Řešení vmX určí, zda je výhodnější osobní či virtuální setkání

San Jose, USA – 15. července 2010 – Společnosti American Express Business Travel a Cisco oznámily, že veřejnosti nabídnou prostřednictvím řešení pro virtuální setkávání eXpert (vmX) službu Cisco TelePresence Suites. Díky této spolupráci mohou firemní zákazníci využívat také virtuální poradenské služby. S jejich pomocí se budou moci lépe rozhodnout, zda je ideální volbou osobní setkání či spolupráce na dálku prostřednictvím Cisco TelePresence.

„Jsme potěšeni, že můžeme spolupracovat s American Express Business Travel a pomoci tak cestujícím určit, které schůzky vyžadují cestování a kdy je naopak virtuální setkání výhodnější. Cisco TelePresence pomáhá změnit způsob, jakým organizace komunikují a spolupracují a důvtipně doplňuje možnosti zaměstnanců na pracovních cestách," řekl Mark Weidick, viceprezident a generální manažer Cisco TelePresence Exchange.

Veřejné Cisco TelePresence Suites nabízejí organizacím, obchodním partnerům či lidem a pracovníkům na cestách možnost pohodlně komunikovat a spolupracovat s kolegy, zákazníky a obchodními partnery. Veřejné Cisco TelePresence Suites jsou v současné době k dispozici u partnerů podporovaných společností Cisco a tato síť mající pobočky v hlavních obchodních centrech světa se stále rozrůstá. Patří mezi ně například síť hotelů Marriott, kde provoz zajišťuje společnost AT&T, dále hotely Starwood a Taj Hotels, kde přenosy TelePresence zajišťuje společnost Tata Communications nebo veřejné TelePresence místnosti v singapurském Rendezvous Hotel.

Unikátní řešení vmX společnosti American Express Business Travel slouží jako centrální rozbočovač a agregátor jak pro veřejně dostupná TelePresence zařízení tak i pro soukromá a firemní zařízení. Řešení pro virtuální setkávání eXpert poskytuje nejen potřebné nástroje, technologii a prostory k virtuálnímu připojení, ale také pomůže určit uživatelům, zda je pro ně výhodnější setkat se virtuálně nebo osobně na základě kritérií jako jsou cena, časová náročnost cesty, účel schůzky, dopad na životní prostředí a další.

„V době, kdy se virtuální setkávání těší stále větší pozornosti firem všech velikostí, je důležité, že jsme schopni nabídnout síť míst, která slouží firmám k připojení a umožní jim začlenit virtuální porady do jejich cestovních a pracovních plánů," říká Lisa Durocher, senior viceprezidentka společnosti American Express Travel.

V současné době si lze rezervovat využití řešení vmX offline a očekává se, že on-line rezervační servis bude k dispozici v roce 2011.

DigiZone.cz: Skylink: zpožděný kanál Prima +1

Skylink: zpožděný kanál Prima +1

DigiZone.cz: V Plzni odstartovalo Radio 1

V Plzni odstartovalo Radio 1

DigiZone.cz: Sat novinky: slovenská TV8 HD i ruský NTV Mir

Sat novinky: slovenská TV8 HD i ruský NTV Mir

Vitalia.cz: Jedlé kaštany jsou trpké, je třeba je tepelně upravit

Jedlé kaštany jsou trpké, je třeba je tepelně upravit

Vitalia.cz: Jak si užít Vánoce bez lepku

Jak si užít Vánoce bez lepku

DigiZone.cz: SES zajistí HD pro M7 Group

SES zajistí HD pro M7 Group

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

DigiZone.cz: Je tu první sportovní přenos přes mobily

Je tu první sportovní přenos přes mobily

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru