V Knokke mohou nyní surfovat všichni – díky BEZPLATNÉMU Wi-Fi!

21. 8. 2007

[Tisková zpráva] Knokke, Belgie – 20. srpna 2007 – společnosti free-hotspot.com a KMC dnes oznámily, že budou na plážích u města Knokke společně poskytovat BEZPLATNÝ přístup Wi-Fi. Díky této službě získá veřejnost na plážích, které se rozkládají na dvou kilometrech podél pobřeží Knokke, bezdrátový přístup k Internetu, a to zcela zdarma. BEZPLATNÉ Wi-Fi bude k dispozici do konce září, kdy město Knokke může rozhodnout o zavedení této služby natrvalo.

Bezplatná služba Wi-Fi bude podporována sponzory a uživatelé budou výměnou za obdržení bezplatného bezdrátového připojení k Internetu požádáni o zhlédnutí reklamy.

„Jsme potěšeni, že pomůžeme lidem v Knokke ‚surfovat‘ zdarma,“ řekl Joe Brunoli, Vice-Prezident pro rozvoj trhu společnosti free-hotspot.com. „Zejména s ohledem na to, že stále více lidí si s sebou vozí na dovolenou nebo na víkendové pobyty bezdrátová zařízení,“ dodal. „Návštěvníci pláží nyní budou moci zůstat připojeni a zároveň si užívat tohoto nádherného pobřeží. Těšíme se na spolupráci s KMC, abychom zajistili úspěch této služby během letošního léta, a očekáváme, že BEZPLATNÝ přístup Wi-Fi zde zůstane natrvalo.“

Paul Lauwereins, account manager společnosti KMC, řekl: „Naše síť InspiAir poskytuje vysokorychlostní bezdrátové připojení pro internetové telefony a podporuje dokonce i mobilní televizi – to vše z jediného rádiového vysílače. Věříme, že tato technická univerzálnost v kombinaci s modelem bezplatného přístupu Wi-Fi společnosti free-hotspot.com přinese spolehlivé a dostupné velkoplošné řešení Wi-Fi pro obce, vysoké školy, podnikové areály a další místa.“

O společnosti free-hotspot.com:
Free-hotspot.com je zřizovatelem nejrozsáhlejší a nejrychleji se rozvíjející bezplatné bezdrátové sítě na světě. K dnešnímu dni společnost obsluhuje více než 1 600 bezplatných hotspotů v 16 zemích Evropy. Hotspoty jsou umístěny v kavárnách, restauracích, obchodních centrech a dalších veřejných místech. Získat přístup k bezplatnému použití internetu lze po souhlasu uživatele ke shlédnutí reklamy. Za tuto inovaci, získal free-hospot.com prestižní cenu WBI (Wireless Broadband Innovation)  – Cena za nejlepší WIFI produkt 2006 (Award for Best Public Wi-Fi Public Wi-Fi Product 2006), společnost byla rovněž získala Cenu za nejlepší nápad v sektoru cestovního ruchu ( Best business Idea for the hospitality industry) na předávání Cen Fizz (Fizz Award) v Německu. Free-hotspot.com podporuje aktivní uživatele internetu a napomáhá měsíčně více než 300 000 lidem využívat bezplatné hotspoty. Společnost vede rozsáhlý seznam bezplatných free-hotspotů. Seznam obsahuje více než 17 000 bezplatných bezdrátových přípojných bodů na světe.

Vitalia.cz: Proč vás každý zubař posílá na dentální hygienu

Proč vás každý zubař posílá na dentální hygienu

Podnikatel.cz: Platební brány a EET? Stále s otazníkem

Platební brány a EET? Stále s otazníkem

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: 5 přírodních tipů na bolest v krku

5 přírodních tipů na bolest v krku

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka