V Praze vznikl Oracle Partner HUB

[Tisková zpráva] Slavnostní otevření Oracle Partner HUBu proběhlo v prostorách pražského Oracle Partner Studia.

Praha – 4. listopadu 2008 – Oracle Partner HUB představuje komplexní souhrn služeb pro podporu růstu partnerských organizací a jejich byznysu. Koncept spojuje technické znalosti, profesionální služby a marketing s cílem zajistit partnerům maximální možnou podporu.

Oracle buduje rozsáhlou partnerskou síť a programy na podporu růstu partnerů po celém světě. Ve východní Evropě je spolupráce s partnerskými organizacemi pro Oracle jedním ze základních pilířů úspěchu, k čemuž má nově přispět také koncept Partner HUB.

Oracle Partner HUB zahrnuje pod jednu střechu Oracle Studio (prostor pro prezentace, setkání a marketingové akce), Oracle Academy (specializovaná školení Oracle za výhodných podmínek) a Oracle Migration Center (služby technické podpory při migraci na Oracle). Kromě Prahy existují Oracle Partner HUBy v Istanbulu, Krakově a v Moskvě.

„O informačních technologiích by se mělo uvažovat v souvislosti se současnou finanční krizí jako o akcelerátoru růstu. Oracle svým partnerům pomáhá tím, že prohlubuje současné partnerské aktivity, umožňuje sdílet zkušenosti a poskytuje podporu pro migraci, trénink, marketing a prodej,“ prohlásil na slavnostním otevření konceptu Partner HUB Alfonso Di Ianni, SVP společnosti Oracle pro region EE & CIS.

„Oracle se dlouhodobě zaměřuje na podporu partnerských organizací a rozvoj jejich byznysu. Partner HUB tyto aktivity integruje do komplexního balíku služeb určených k získání konkurenčních výhod v oblasti technické podpory, vzdělávání a marketingu,“ řekl Milan Sameš, generální ředitel Oracle Czech.

„Oracle Partner Studio stojí vždy za svými partnery, abychom my mohli stát za svými spokojenými zákazníky,“ doplnil Jindřich Šavel, Managing Director společnosti aplis.cz

Oracle Studio slouží jako reprezentativní místo, kde se partneři mohou setkávat se svými zákazníky a prezentovat svá řešení postavená na technologiích Oracle. Je otevřeno všem partnerům, kteří jsou členy programu Oracle Partner Network (OPN). Jeho služby jsou k dispozici bezplatně, pokud partner dosáhne tržeb, k nimž se zavázal. Oracle Studio partnerům nabízí:

• Nejnovější technologii pro zkoušení a prezentaci podnikových řešení partnerů.
  • Přístup k obchodní a marketingové podpoře společnosti Oracle včetně příležitostí účastnit se společných marketingových kampaní a akcí pro navazování kontaktů.
  • Oblasti řešení, které odrážejí klíčové podnikové funkce – studio obsahuje oblasti pro personalistiku, účetnictví, finanční výkaznictví, prodej, služby zákazníkům, logistiku, výrobu, efektivní management a efektivní kancelář.
  • Přístup do Klubu IT manažerů, který na svých pravidelných setkáních řeší problémy související s informačními technologiemi v podnicích.

Oracle Academy nabízí specializovaná školení pro partnery. Program pokrývá celé spektrum produktů a aplikací Oracle a byl navržen s ohledem na potřeby partnerů. Například krátké trvání kurzů umožňuje partnerům zkrátit dobu mimo kancelář na minimum. Všechny kurzy vedou profesionální školitelé se zkušenostmi s implementacemi řešení a produktů Oracle po celém světě. Oracle Academy nabízí:

• Exkluzivní kurzy ušité na míru požadavkům partnerů Oracle.
  • Zkušené školitele s bohatými zkušenostmi s implementacemi produktů Oracle.
  • Školení v malých skupinách: deset účastníků na jeden kurz.
  • Slevy z cen školení jsou zárukou rychlé návratnosti investic.
  • Program optimalizovaný pro nejpříznivější využití doby školení.
  • Školení zaměřená na přizpůsobené implementace relevantní pro všechny účastníky.
  • Možnosti navázání spolupráce s dalšími partnery a odborníky Oracle.

Oracle ISV Migration Center podporuje práci ISV partnerů při migraci řešení na technologie Oracle nebo při upgradu řešení, aby využívala nejnovější technologie Oracle. Bezplatně je zde k dispozici odborné poradenství a bezpečné pracovní prostředí, které využívá nejnovější technologie a vybavení datového centra. Oracle ISV Migration Center exkluzivně nabízí:

• Bezplatnou podporu migrace a upgradu pro partnery Oracle
  • Bezplatné migrační nástroje
  • Bezplatný přístup ke zkušeným konzultantům
  • Laboratoře vybavené nejnovější hardwarovou technologií

O společnosti Oracle
Oracle (NASDAQ: ORCL) je největší světový dodavatel podnikového softwaru. Další informace o společnosti Oracle najdete na webu http://www.ora­cle.com.

Podnikatel.cz: Dárkové poukazy. Vaše byznys výhra

Dárkové poukazy. Vaše byznys výhra

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Podnikatel.cz: EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu