Valentýn s barevnými notebooky Lenovo

9. 2. 2011

[Tisková zpráva] Praha, 8. února 2011 – Přemýšlíte, čím obdarovat svoji lásku na svátek zamilovaných? Zabrouzdejte do portfolia společnosti Lenovo, kde naleznete řadu designových notebooků, které jsou tím pravým pro všechny milovníky stylových produktů.

Zábava na cesty – IdeaPad Z360

Váš prohlížeč možná nepodporuje zobrazení této zprávy. Nabídku společnosti Lenovo nově rozšiřuje Lenovo IdeaPad Z360, které svým barevným provedením zaujme především ženy. Fialový nádech působí uklidňujícím dojmem, který umocňuje i provedení notebooku. Notebook s 13,3“ displejem s rozlišením 1366×768 bodů a DVD-RW mechanikou váží jen dva kilogramy, takže je ideální na cesty, a to i díky integrovanému Bluetooth a vysokorychlostnímu integrovanému WiFi 802.11n.

IdeaPad Z360 v elegantním kovovém designu disponuje pevným diskem s kapacitou 500 GB, díky čemuž si do něj uložíte všechny své oblíbené skladby, které si pak můžete vychutnat s vylepšeným prostorovým zvukem Dolby Advanced Audio. Funkce OneKey Home Theater navíc zajistí rychlou optimalizaci zvuku i obrazu, s DirectShare lze zase synchronizovat data s jiným notebookem bez nutnosti připojit se na web.

Luxusní  design – IdeaPad U260

Váš prohlížeč možná nepodporuje zobrazení této zprávy. Tenký, lehký a navíc z ušlechtilých materiálů. Takový je Lenovo IdeaPad U260, který doplnil portfolio společnosti Lenovo koncem minulého roku. Tělo tohoto kousku je vyrobeno z hořčíkové slitiny, opěrka rukou je potažena kůží a skleněný touchpad je přesný a pohodlný. 12,5“ notebook je inspirovaný siluetou klasické knihy svázané v kůži, díky čemuž bude majitel vždy v centru pozornosti. Navíc si lze vybrat ze dvou barevných provedení – Mocca Brown a Clementine Orange.

V ultratenkém provedení nabízí notebooku řadu užitečných nástrojů. Senzor okolního osvětlení, který automaticky přizpůsobí jas displeje, Active Protection System, který ochrání pevný disk před otřesy nebo Lenovo Energy Management, s jehož pomocí lze velmi snadno spravovat napájení.

Stylový  netbook – IdeaPad S10–3s

Váš prohlížeč možná nepodporuje zobrazení této zprávy. Lenovo IdeaPad je jen 16 mm tenký  a navíc je k dispozici v několika barevných variantách. Vedle toho nabízí tento 10,1“ netbook s rozlišením 1280×720 bodů uživatelům pohodlnou klávesnici, dlouhou výdrž baterie a technologii rozpoznání obličeje VeriFace. Navíc je možné být online i bez spuštění operačního systému Windows, a to díky funkci Quick Start. Jednoduché sdílení dat pak zajišťuje funkce DirectShare.

Více informací  o jednotlivých modelech včetně datasheetů je k dispozici na adrese www.ideapad.cz

O společnosti Lenovo

Lenovo je přední  světový výrobce počítačů, který poskytuje uživatelům  špičkové produkty postavené na moderních technologiích. Lenovo patří celosvětově k lí­drům v oboru, a to díky zaměření na výzkum, vývoj, inovace a kvalitu. Vedle etablované řady business notebooků ThinkPad rozšířilo Lenovo své portfolio také o řadu IdeaPad, určenou převážně domácím uživatelům. Tyto notebooky a netbooky nabízí špičkové technologie ruku v ruce s čistými liniemi, lehkostí a moderním designem. Lenovo má ve své nabídce i all-in-one počítače ThinkCentre a IdeaCentre, pracovní stanice, servery a řadu dalších počítačových doplňků. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz nebo na Twitteru: http://twitter­.com/lenovocz.

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET