Vánoční nabídka: MyAbradio se slevou 65 %

[Tisková zpráva] Vlastní internetové ráno rádio lze nyní pořídit s báječnou slevou 65 %, kterou získá každý, kdo si službu MyABradio ve verzi MINI objedná do 14.12. a zaplatí ji na 12 měsíců dopředu.

Praha 5. listopadu 2007 – Společnost LIMEMEDIA, přední poskytovatel služeb pro internetová rádia, dnes představila svoji vánoční nabídku. Každý, kdo si v době od 5.11. do 14.12. objedná službu MyABradio ve verzi MINI a zaplatí ji na celý rok, získá na její pořízení slevu ve výši 65%. Místo 11.880 Kč tak zaplatí jen 4.165 Kč. Díky dárkovému certifikátu se MyAbradio může stát i pěkným vánočním dárkem.

Služba MyABradio umožňuje všem zájemcům provozovat vlastní rozhlasovou stanici na internetu. Klíčovou předností tohoto produktu je vedle snadné ovladatelnosti a variability úrovně nastavení podle potřeb uživatele především vypořádání poplatků autorským svazům. Náročnějším uživatelům pak MyABradio nabízí i pokročilejší verze Lite, Medium, Profi a Profi+, které variantně nabízejí inteligentní funkce tvorby playlistu, marketingovou podporu ABradia, možnost živého vysílání, pronájem profesionálního odbavovacího software, vyšší přenosovou rychlost streamu a další benefity.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).