VAPET PRODUCTION NA WWW.TOPFUN.CZ

5. 10. 2007

[Tisková zpráva] Společnost DIVIDA s.r.o., provozovatel serveru Topfun.cz, uzavřela další dohodu o spolupráci pro dodávku filmových titulů tentokrát s filmovým vydavatelstvím VAPET PRODUCTION s.r.o..

Společnost VAPET PRODUCTION tak nyní prostřednictvím služeb internetové videopůjčovny na platformě www.topfun.cz nabídne uživatelům internetu zatím dvacet celovečerních filmů. Nebudou chybět například filmy Probuzená smrt (Jean-Claude Van Damme), komedie Nekonečná pařba, thriller z prostředí teroristické organizace ETA s názvem Krycí jméno:Vlk. Připraven je pro mnohé zatím neznámý díl ze série příhod pana účetního s názvem Zrození pana účetního. Pro děti přináší Topfun hranou pohádku Casper – první kouzlo nebo film MXŠ s opičákem Minkey. Za zvláštní pozornost stojí tři dokumenty Šokující Asie a dva díly filmů Kanibalové.

Dalším krokem v rozvoji serveru Topfun.cz je implementace hollywoodských filmových studií SONY Pictures a 20 Century Fox, jejichž vstup na server Topfun.cz zajišťuje společnost Bontonfilm a.s., který se tak významně spolupodílí na budování jednoho z největších projektů v oblasti internetové zábavy v zemích EU.

Během několika dní portál Topfun rozšíří svou nabídku platebních metod. Ve spolupráci s mobilním operátorem nabídne zákazníkům sítě T-mobile platbu za služby Topfun v rámci vyúčtování služeb T-mobile. Uživatelé Topfun se mohou dívat na své oblíbené filmy a stahovat hudbu na Topfun.cz a platit za využité služby budou až při obdržení faktury za mobilní služby, nebo při stržení převedené částky na virtuální účet Topfun z předplacené karty Twist. Topfun disponuje největší nabídkou platebních služeb. Zákazníci pro využití nabídky internetové videopůjčovny a digitálního prodeje hudby využívají plateb formou SMS plateb, audiotext, převod z účtu na účet, platební bránu e-banky, Pay Pay, mezi oblíbené patří také možnosti platby platební kartou.

Portál www.topfun.cz má v současné době nejbohatší filmovou nabídku titulů širokého spektra žánrů a svým uživatelům nabízí nejširší spektrum platebních metod. Topfun.cz dále spouští dostupnost filmové knihovny pro uživatele služeb IPTV prostřednictvím připravované akvizice u několika významných provozovatelů IPTV sítí. Se společností DIVIDA na projektu Topfun.cz spolupracují také Česká televize, Mido films, Whisconti, Národní filmový archiv a mnoho dalších.

DIVIDA s.r.o. do projektu Topfun.cz připravuje také vstup několika dalších významných filmových studií. V nadcházejícím půlroce by se tak měla filmová nabídka portálu Topfun.cz rozšířit minimálně o 1.000 kvalitních filmových titulů.

V hudební sekci Topfun.cz nabízí mimo jiné tituly společností Warner Music a Sony BMG. Topfun jako jediný portál v ČR svým uživatelům na jednom místě nabízí film, hudbu i videoklipy.

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?