Videovolání za korunu, stahování skladeb za 20 Kč - Eurotel spouští UMTS služby za atraktivní zavádě

Videovolání za korunu, stahování skladeb za 20 Kč – Eurotel spouští UMTS služby za atraktivní zaváděcí ceny

Eurotel Praha, spol. s r. o., dnes oznámil, že zítra, 1. prosince 2005, spustí komerční provoz ve své síti UMTS. První a jedinou ucelenou nabídku UMTS služeb v České republice, která je založena nejen na přenosu dat, ale i hlasu, obrazu a kvalitních multimediálních službách v reálném čase, mohou automaticky využívat všichni zákazníci jak paušálních, tak předplacených služeb Eurotelu. Ke vstupu do světa UMTS není potřeba žádná aktivace – pouze SIM karta od Eurotelu a mobilní telefon podporující služby v síti UMTS.

Kvalitní vysokorychlostní připojení k internetu, přenos obrazu v reálném čase, kvalitní multimediální aplikace, rychlé stahování videa a hudby či sledování televizního vysílání a dopravních kamer v reálném čase  – kombinace moderních mobilních telefonů a rychlosti nově postavené sítě UMTS umožňuje Eurotelu nabídnout zákazníkům soubor zcela nových služeb a zdokonalit ty služby, které v síti GSM fungují jen omezeným způsobem či jsou obtížně realizovatelné. Stane se tak 1. prosince letošního roku, kdy Eurotel spustí komerční provoz ve své síti UMTS a zahájí novou éru mobilních telekomunikací v České republice – více než rok před termínem, ke kterému se Eurotel zavázal při nákupu licence na provoz sítě UMTS (Universal Mobile Telecommunications System).

„Stále více se vedle hlasových služeb prosazují datové služby. Roste poptávka po kvalitním a rychlém mobilním přenosu dat a připojení k internetu, lidé chtějí mobilní telefon používat nejen k volání ale také jako plnohodnotný zdroj informací a zábavy. To vše nyní přinášíme českým zákazníkům a co víc – za velmi přijatelné ceny,“ říká Stanislav Kůra, výkonný ředitel pro strategii a rozvoj produktů společnosti Eurotel Praha, spol. s r.o., a dodává: „Nabídku hudebního, televizního a dalšího obsahu budeme i nadále rozšiřovat.“

Eurotel Video volání za 1 Kč/min
V síti UMTS se můžete při telefonování nejenom slyšet, ale také vidět. Anebo ukázat svým blízkým aktuální dění ve svém okolí, sdílet atmosféru prostředí, ve kterém se nacházíte, nebo konzultovat na dálku vaše nákupy. A nejde o žádnou vymoženost, nýbrž samozřejmost. Videohovor si může dopřát opravdu úplně každý. Buď úplně zadarmo (neboť většina tarifních zákazníků bude mít v rámci měsíčního paušálu 10 – 100 volných video minut), nebo za zaváděcí cenu 1 Kč/min platnou do 30. června 2006. Taky ceny za mezinárodní video volání jsou velmi příznivé – pohybují se jen zhruba 20 % nad cenovou úrovní hlasového volání.

Eurotel Live!: Celé hudební skladby již od 20 Kč, video za 6–30 Kč
Nová dimenze sítě UMTS také umožnila zdokonalit a rozšířit stávající nabídku multimediálních služeb a aplikací informačně zábavního portálu Eurotel Live!. Rozšíření a zatraktivnění služeb ale neznamená zvýšení cen. Naopak! Stávající ceny v rámci GSM nejen zůstávají v nezměněné podobě platné i pro UMTS, ale navíc je pro zákazníky připravena akční nabídka platná do 28. února 2006, v rámci níž za 1 přenesený kB zaplatí pouze 0,05 Kč/kB na místo standardních 0,30 Kč/kB. Nová síť UMTS také přináší zásadní zlepšení stahování videa či hudby. Služba Eurotel Jukebox umožňuje poslech a stažení nejrůznějších hudebních skladeb v plné délce a vysoké kvalitě. Za starší nahrávku zaplatíte 20 Kč a za novinku 29 Kč, což jsou momentálně nejnižší ceny v Evropě! Služba Eurotel Video nabízí stahování videa. Za stažení všeobecného či sportovního zpravodajství, předpovědi počasí či výběru scén z reality show VyVolení, světa módy či erotiky zaplatíte od 6 do 30 Kč. V nabídce je také možnost sledování živého vysílání hudební stanice TV Óčko za zavádějící cenu 20 Kč/24 hod platnou do 30.6.2006.

Eurotel On-line dopravní kamery za 1 Kč za minutu
Ze svého UMTS telefonu mohou mít zákazníci také vždy přehled o aktuálním stavu dopravního provozu. Služba Eurotel on-line dopravní kamery přenáší v reálném čase obraz snímaný dopravními kamerami, které monitorují provoz na silnicích a křižovatkách, do mobilních telefonů zákazníků. Služba bude nabízena nejprve v Praze. Záměrem je postupem času rozšířit tuto službu i do dalších velkých měst v České republice. Videoinformace o dopravní situaci na nejdůležitějších místech je zpoplatněna v rámci promo akce do 30. června 2006 1 Kč/min.

Datové služby: Osminásobně vyšší rychlost za stejnou cenu
Síť UMTS nabízí díky rychlejšímu přenosu dat také mobilní vysokorychlostní připojení k internetu přes mobilní telefon či datovou kartu o rychlosti 384 kbit/s. Zákazníci mohou využívat této rychlosti v rámci UMTS sítě aniž by museli platit vyšší cenu. Ceny pro datové služby v UMTS síti jsou shodné se stávajícími cenami platnými pro datové služby na bázi GPRS.

Více informací o službách, cenách a volných minutách v rámci sítě UMTS lze získát na www.eurotel.cz, na bezplatné telefonní infolince 800 333 333 nebo ve značkových prodejnách Eurotel. Ceny jsou včetně DPH (není-li uvedeno jinak).

DigiZone.cz: Sat novinky: slovenská TV8 HD i ruský NTV Mir

Sat novinky: slovenská TV8 HD i ruský NTV Mir

Vitalia.cz: Jak si užít Vánoce bez lepku

Jak si užít Vánoce bez lepku