Vítězství si z konference Microsoftu WPC 2010 odváží česká firma NetDirect s.r.o.

[Tisková zpráva] Ostrava, 20. července 2010 – NetDirect s.r.o. hájí čest českých softwarových firem. Díky vysoké kvalitě svých produktů získal na světové konferenci titul Microsoft Country Partner of the Year 2010.

V uplynulém týdnu se ve Washingtonu, D.C. konala celosvětová partnerská konference Microsoft Worldwide Partner Conference 2010. Součástí programu bylo vyhlašování výsledků soutěže Microsoft Partner Awards a předávání cen.

Do Česka letos z celosvětové konference putují prestižní vítězné trofeje. Získala je softwarová společnost NetDirect, jež se orientuje na vývoj sofistikovaných systémů pro internetové obchodování a webové prezentace. Zatímco loni na konferenci WPC v New Orleans převzaly významná ocenění hned čtyři subjekty podnikající v České republice, v letošním ročníku uspěla v celosvětové sekci pouze jedna česká společnost: NetDirect s.r.o. Microsoft Country Partner of the Year Award je ocenění pro top partnery na úrovni jednotlivých zemí, kteří prokázali výjimečné obchodní schopnosti ve využití Microsoft technologií a vývoji aplikací. Porota zohledňuje invenci, inovace, užívání nejvyspělejších technologií a kvalitu produktů.

Slavnostní vyhlašování vítězů soutěže Microsoft Partner Award 2010 se konalo v úterý 13. července ve washingtonském Verizon Centru. Vítězný titul Microsoft Country Partner of the Year pro NetDirect přebírala Kateřina Spáčilová z rukou Jona Roskilla a Allison Watson, nastupujícího vicepresidenta a dosavadní vicepresidentky Microsoftu.

“Společnost NetDirect prokázala vysokou míru kvality a inovací a úspěšně kombinuje perfektní znalost lokálního trhu s vyspělými produkty a službami, které maximálně uspokojují potřeby našich zákazníků,” prohlásila Allison Watson, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp.

NetDirect získal prestižní titul Microsoft Country Partner of the Year nejen v celosvětovém klání, ale také v kategorii pro firmy ze střední a východní Evropy (CEE), přičemž v sekci CEE obhajoval loňský úspěch. V minulém ročníku soutěže WPC Awards totiž vyhrál tři první ceny.

Ing. Jan Svoboda, ředitel společnosti NetDirect, vítězství okomentoval: „Vítězství vnímám jako ocenění poctivé práce celého našeho týmu a věřím, že i pro zákazníky je dalším ze signálů, které svědčí o kvalitě našich aplikací i služeb.“

O společnosti NetDirect s.r.o.
Společnost NetDirect s.r.o. patří mezi nejvýznamnější dodavatele e-business aplikací na českém trhu. Firma se orientuje na tvorbu systémů pro internetové obchody a redakčních systémů pro www prezentace. NetDirect staví řešení na vlastních produktech ShopCentrik® – profesionální internetový obchod na míru, FastCentrik® – velký e-shop za malé peníze do 24 hodin, určený pro segment menších firem a živnostníků, a MediaCentrik® – tvorba www stránek, portálů a CMS.

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Lupa.cz: Brněnský radní chce zničit kartel operátorů. Uspěje?

Brněnský radní chce zničit kartel operátorů. Uspěje?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy