Vltava.cz garantuje doručení nového Harryho Pottera 1. března!

Vltava.cz garantuje doručení nového Harryho Pottera 1. března!

Praha, 23. února 2004 – Internetový obchodní dům Vltava.cz je o krok před kamennými knihkupci. Nejenže doručí svým zákazníkům pátý díl Harryho Pottera bezprostředně po jeho vydání, ale nabízí ho ještě o 15 % levněji! V okamžiku vydání prodá Vltava.cz více než 2.000 kusů nové knihy formou před-objednávky.

Zatím poslední díl Harryho Pottera je celosvětovým bestsellerem, šílenství se nevyhnulo ani České republice. Kniha vychází v mimořádném nákladu, internetový obchod Vltava.cz prodá v okamžiku vydání více než 2.000 kusů. Pro své zákazníky připravil obchod Vltava.cz mimořádnou akci – doručení knihy již první den po jejím vydání!

„Pátý díl Harryho Pottera jsme zařadili do prodeje již v listopadu loňského roku, prakticky ihned, jakmile bylo známé datum vydání a cena“ říká Petr Král, marketingový manažer obchodu Vltava.cz a dodává: „Kamenní knihkupci připravují na den vydání této knihy nedělní prodej od půlnoci. My jsme o krok před nimi, protože nabídneme brněnským zákazníkům také možnost vyzvednutí ve stejný den, ale i zbývajícím zákazníkům ho doručíme bezprostředně po vydání a navíc ještě o 15 % levněji.“

„Kniha Harry Potter a Fénixův řád se zcela určitě stane knižním bestellerem Vltavy.cz v celé historii obchodu,“ říká Radek Mrkos, manažer nákupu a doplňuje: „Podle informací o prodeji ze zahraničí jsme s mimořádným zájmem počítali a stačili jsme se včas zásobit. Budeme tak schopni uspokojit všechny zákazníky.“

Internetový obchodní dům Vltava.cz (www.vltava.cz) je nejstarším českým internetovým obchodem. V prodeji knih, hudby a filmů patří mezi největší obchodní domy v ČR vůbec. Kromě těchto komodit nabízí Vltava.cz svým zákazníkům také elektroniku, spotřební zboží, počítačové a stolní hry a kosmetiku. Do obchodního domu Vltava.cz vstupuje zhruba každé čtyři vteřiny zákazník; obchod realizuje měsíčně více než 10 000 objednávek, které vybavuje převážně z vlastního logistického centra, disponujícího několika desítkami tisíc položek zboží.

V případě zájmu o další informace, prosíme, kontaktujte:
Petr Malášek
ředitel
InternetShops, a. s.
Tel.: +420 (5) 38 706 401
E-mail: petr.malasek@in­ternetshops.cz

Petr Král
marketingový manažer
InternetShops, a. s.
Tel.: +420 (5) 38 706 401
E-mail: petr.kral@inter­netshops.cz

O společnosti InternetShops, a. s.
InternetShops, a. s. (www.internet­shops.cz) je největší skupina internetových obchodů v České a Slovenské republice s osmiletou historií, registrující více než 195 000 zákazníků s tržbami vysoce přesahujícími 100 mil. Kč ročně. Společnost usiluje rozšiřováním sortimentu, snižováním cen, neustálým zdokonalováním služeb a péče o klienta naplňování sloganu, který razí již od založení obchodu Vltava.cz: „Radost z nakupování na Internetu“.

Do skupiny patří v současnosti osm internetových obchodů: Vltava.cz (www.vltava.cz – knihy, hudba, video a DVD, e-books, MP3), Cybex.cz (www.cybex.cz – výpočetní a kancelářská technika), MusicKatalog.cz (www.musickata­log.cz -„hard-to-get“ hudba), AudioHall.cz (audio elektronika), VideoHall.cz (video elektronika), ElectroHall.cz (domácí spotřebiče), Zvěřinec.cz (www.zverinec.cz – chovatelské potřeby) a VypalCD.cz (www.vypalcd.cz – customizovaná CD) a největší slovenský internetový obchod Dunaj.sk (www.dunaj.sk) – knihy, hudba, video, DVD, mobilní příslušenství. Firemní profil, archiv tiskových zpráv, přehled produktů a další informace naleznete na adrese www.internetshop­s.cz.

DigiZone.cz: Borovský odchází z TV Barrandov

Borovský odchází z TV Barrandov

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný