Novým generálním ředitelem společnosti VMware pro region EMEA se stal Maurizio Carli

17. 12. 2008

[Tisková zpráva] Praha, 17. 12. 2008 – Generálním ředitelem společnosti VMware pro Evropu, Střední východ a Afriku byl jmenován Maurizio Carli. V regionu EMEA bude zodpovědný za strategické plánování a řízení klíčových oblastí, jako jsou obchod, spolupráce s partnery, servis a marketing. Maurizio Carli přímo odpovídá výkonnému viceprezidentovi společnosti VMware pro mezinárodní operace Carlu Eschenbachovi.

Maurizio Carli má více než dvacetiletou zkušenost s technologiemi a podrobné znalosti regionu EMEA napříč technologickým vlnám a ekonomickým cyklům, a to i v rozvíjejících se zemích. Carli doposud pracoval jako generální ředitel pro region EMEA ve společnosti Google Enterprise, předtím byl senior viceprezidentem a generálním ředitelem pro region EMEA ve firmě Business Objects a viceprezidentem regionu EMEA Software Group ve společnosti IBM.

„VMware pokračuje v růstu a je lídrem virtualizační revoluce, která bude podle mnoha analytiků nejdůležitějším trendem roku 2009 i dále,“ uvedl výkonný viceprezident společnosti VMware pro mezinárodní operace Carl Eschenbach. „Jak světové ekonomiky utahují opasky, virtualizace je čím dál důležitější. Odpovídá totiž na snahy firem i veřejného sektoru o úspory a zároveň zefektivnění činnosti – přesně podle hesla „za méně peněz více muziky“. Virtualizaci od společnosti VMware jako strategickou platformu využívá více než 120 tisíc zákazníků a díky ní redukují náklady na hardware a provozní náklady a získávají optimálnější, výkonnější, účinnější a pružnější IT infrastrukturu. Jsme rádi, že se Maurizio stal členem našeho vedoucího týmu, a věříme, že jeho řídící schopnosti a zkušenosti nám pomohou ještě zvýšit již tak silný růst regionu EMEA.“

„VMware se podařilo prosadit virtualizaci jako základní platformu pro výkonnější a efektivnější IT firem,“ řekl Maurizio Carli. „Nyní musíme ukázat, že to je teprve začátek dlouhé cesty. Další technologie – například cloud computing – následují a VMware hraje klíčovou roli v jejich využití pro potřeby zákazníků. Region EMEA je obrovskou příležitostí a zajímavou výzvou. V některých zemích zatím IT oddělení teprve objevují kouzlo základní serverové konsolidace, kterou nabízí technologie VMware, v jiných již běží nová vlna inovací včetně sdružování a automatizace IT kapacit. Těším se na práci v tak úspěšné firmě v zásadním období pro celý obor.“

O společnosti VMware
Společnost VMware (NYSE: VMW) je světovým lídrem v oblasti virtualizačních řešení od desktopů až po datová centra. Firmy všech velikostí spoléhají na společnost VMware při snižování investičních a výrobních nákladů, zajištění nepřetržitého provozu svého podnikání, posilování bezpečnosti a snižování ekologické zátěže. S tržbami ve výši 1,3 miliardy USD v roce 2007, více než 120 tisíci zákazníků a více než 20 tisíci partnerů je VMware jednou z nejrychleji se rozvíjejících softwarových společností na světě. VMware sídlí v Palo Alto v Kalifornii a jejím majoritním vlastníkem je společnost EMC Corporation (NYSE: EMC). Další informace najdete na www.vmware.com.

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Vrátí zvýhodnění, ale výrazně omezí paušály

Vrátí zvýhodnění, ale výrazně omezí paušály

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně