Vodafone ČR v roce 2008 získal 233 tisíc zákazníků

[Tisková zpráva] Praha – 03.02. 2009 - 64 tisíc čistý zákaznický přírůstek za čtvrtletí od října do prosince 2008, 233 tisíc čistý zákaznický nárůst od začátku roku 2008. Celkový počet zákazníků na konci čtvrtletí - 2.892 milionu. Podíl tarifních zákazníků na konci prosince 2008 byl 51 %. ARPU z mobilních služeb 583 Kč za měsíc.

“Čisté přírůstky v posledním čtvrtletí ukazují, že jsme se službami trefili do potřeb zákazníků,” říká generální ředitelka Vodafonu ČR Muriel Anton a dodává: „Zejména naše prodloužená vánoční nabídka, internet v mobilu, je velmi oblíbená u stávajících i nových zákazníků.“

Od prosince 2007 zvýšil Vodafone ČR počet svých zákazníků o 8,8 % na 2.892 milionu. Od října do prosince 2008 získal Vodafone ČR 64 tisíc nových zákazníků.

Podíl tarifních zákazníků Vodafonu ČR tvořil v uplynulém čtvrtletí 51 %. Průměrný výnos z mobilních služeb na mobilního zákazníka (ARPU) Vodafonu ČR ve čtvrtletí od října do prosince 2008 dosáhl 583 Kč za měsíc.