Vodafone nabízí Nexus S od Google

[Tisková zpráva] Praha, 7. února 2011 Vodafone přináší dlouho očekávanou novinku pro milovníky operačního systému Android, Google a technologicky čistých řešení. Telefon Nexus S od Google si mohou zákazníci u Vodafone předobjednat od 7. února. Díky předobjednání mohou být zákazníci Vodafone mezi prvními v ČR, kteří si budou moci tuto technologickou novinku pořídit.

Nexus S je prvním telefonem s nejnovější verzí operačního systému Android Gingerbread. Hlavní charakteristikou nového systému je rychlost, díky níž je snadnější pracovat s menu i jednotlivými aplikacemi a která umožňuje větší pohodlí při hraní her a sledování videa.

Nexus S je prvním telefonem s prohnutým displejem, takže usnadňuje ovládání a lépe sedí v dlani.

Telefon umožňuje zákazníkům, aby si jeho systém plně přizpůsobili svým potřebám a preferencím. V telefonu jsou předinstalované pouze Google aplikace, jako jsou Google Search, Google Maps , Gmail, Google Earth, You Tube a další. Samozřejmostí je Android Market s tisíci dalšími aplikacemi, hrami a widgety ke stažení.

TOP 4 pozitiva Nexus S:

1. nejnovější operační  systém Android Gingerbread
  2. předem neupravený rychle reagující systém
  3. prohnutý Contour (sc LCD) displej pro snadné ovládání a realistické barvy
  4. vestavěná 16 GB paměť

Vodafone nabídne Nexus S za standardní cenu 13 977 korun. Stávající a noví zákazníci Vodafonu i zákazníci jiných operátorů si mohou telefon předobjednat na internetových stránkách www.vodafone.cz/ne­xus od 7. února. Telefony začne Vodafone distribuovat v průběhu března.

Ceny Nexus S

Standardní  cena MMU 277 Kč MMU 477 Kč MMU 777 Kč MMU  1177 Kč MMU 2177 Kč