Vodafone spustil nový reklamní SMS kanál

[Tisková zpráva] Praha, 26. května 2009: Vodafone úspěšně spustil nový reklamní SMS kanál, který rozšiřuje portfolio produktů mobilní reklamy. Službu Ozvi se SMS, která je pro všechny zákazníky zdarma využívá měsíčně 85 tisíc zákazníků.

„Za prvních 5 měsíců pilotního provozu nové SMS služby jsme se setkali s velkým úspěchem jak na straně zákazníků, tak inzerentů. Realizovali jsme první tři kampaně, přičemž každá z nich oslovila 50 až 60 tisíc zákazníků. Reklamu jsme vložili do 250 až 300 tisíc Ozvi se SMS," uvedl Tomáš Mátl, vedoucí oddělení Media Solutions ve Vodafone Czech Republic a dodává: „Podle našeho průzkumu byli inzerenti s novým kanálem spokojeni; ocenili zejména jeho efektivitu a možnost přímé interakce inzerenta se zadavatelem.“

Služba Ozvi se SMS:

• pilotní provoz spustil Vodafone začátkem letošního roku
  • služba je dostupná všem zákazníkům Vodafonu
  • měsíčně službu používá 85 tisíc zákazníků
  • zákazníci měsíčně odešlou téměř 1 milion SMS zpráv
  • SMS zprávu lze zasílat do všech sítí v ČR

Službu Ozvi se SMS mohou využít zákazníci v případě, že:

• potřebují kontaktovat své blízké
  • nemohou ze svého mobilního telefonu volat nebo odesílat SMS zprávy například z důvodu blokování odchozích hovorů a SMS zpráv
  • mají vyčerpaný kredit na své předplacené kartě
Vodafone

Oddělení Media Solutions pracuje na vývoji reklamních produktů kombinujících všechna média, která má Vodafone k dispozici. Nechce se profilovat pouze jako vlastník reklamního prostoru, ale zároveň například spolupracovat na grafickém obsahu kampaní nebo umožnit zákazníkům přímý nákup produktu dané kampaně.

Více informací o službě Ozvi se SMS naleznete na www.vodafone.cz