Vodafone zařadil v říjnu do nabídky čtyři nové telefony a pokračuje ve výprodeji

30. 9. 2008

[Tisková zpráva] Praha, 30. září 2008 Nabídku Vodafone obohatí v říjnu telefony Vodafone 231, Sony Ericsson T303, LG KF300 a HTC Touch Pro. Vodafone zároveň až o 2 600 Kč sníží ceny mobilů ve stávajícím portfoliu a pokračuje ve výprodeji telefonů končících v nabídce.

NOVÉ MOBILY V NABÍDCE VODAFONE
Vodafone 231 – finančně dostupný telefon pro všechny. Za základní cenu 777 Kč včetně DPH. Jedná se o nástupce telefonu Vodafone 226 s tenkým designem a vibračním vyzváněním. Displej zvládá až 65 000 barev. S tarifem Nabito 350 pořídíte za 77 Kč včetně DPH.

Vodafone live! Sony Ericsson T303 – vysouvací telefon v novém a čerstvém kovovém designu s 1,3 Mpix fotoaparátem, podporou technologie Bluetooth a FM rádiem. Standardní cena s předplacenou kartou 1 977 Kč včetně DPH. S tarifem Nabito 350 stojí 577 Kč včetně DPH.

LG KF300 – dostupné véčko s velkými klávesami a dobře viditelnými popisy tlačítek, včetně velkého písma v menu vhodného i pro pro uzivatele se slabsim zrakem. Samozřejmostí je Bluetooth, podpora MicroSD karet a vestavěný modem. Standardní cena tohoto modelu je 3 277 Kč včetně DPH. S tarifem Nabito 350 pořídíte za 1977 Kč včetně DPH.

HTC Touch Pro – firemním zákazníkům Vodafonu nabídneme v říjnu další manažerský telefon z dílen HTC, nástupce modelu TyTN II s qwerty klávesnicí a operačním systémem Windows Mobile 6.1 Professional. Konektivita zajištěna technologiemi Bluetooth, Wi-Fi a miniUSB slotem. S předplacenou kartou je HTC Touch Pro k mání za 14 977 Kč včetně DPH. S tarifem Nabito 350 jej lze pořídit za 12 977 Kč včetně DPH.

POKLES CEN VE STÁVAJÍCÍM PORTFOLIU

V říjnu došlo k největšímu poklesu ceny u telefonů Nokia N95 8GB, Sony Ericsson G900, Samsung U900 Soul a LG KU990 Viewty.

• Nokia N95 8GB – tento telefon s 8 GB vniřní pamětí bude v říjnu s předplacenou kartou k mání za 11 977 Kč včetně DPH, což je o 2000 Kč méně, než v září. S tarifem Nabito 350 jej lze zakoupit za 10 577 Kč, taktéž o 2 000 Kč levněji.
  • Sony Ericsson G900 pořídíte tento měsíc o 1 000 Kč levněji jak s předplacenou kartou, tak s jakýmkoli z nabitých tarifů. Například s tarifem Nabito 350 jej pořídíte za 6 577 Kč včetně DPH. S předplacenou kartou je jeho cena 7 977 Kč včetně DPH.
  • Samsung U900 Soul – cena tohoto telefonu s dotykovým displejem v říjnu poklesne až o 1 400 Kč. S předplacenou kartou jej nyní pořídíte za 7 577 Kč včetně DPH a s tarifem nabito 700 za 4 577 Kč včetně DPH.
  • LG KU990 Viewty – tento elegantní multimediální telefon s dotykovým displejem v říjnové nabídce zlevní s tarifem Nabito 119 o 2 600 Kč. Koupíte jej tak za 4 977 Kč včetně DPH. S tarifem Nabito 700 bude jeho cena 3 577 Kč včetně DPH.

Více informací na www.vodafone.cz v sekci „Telefony“.

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Měšec.cz: Nenechte se ošidit, když vám staví dům

Nenechte se ošidit, když vám staví dům

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon