Volný Hlas - levné volání kdykoli a kamkoli

VOLNÝ HLAS – levné volání kdykoli a kamkoli

Praha (17. červen 2004) – VOLNÝ rozšířil portfolio svých služeb o novou službu pro domácí uživatele s názvem VOLNÝ HLAS.

Jedná se o hlasovou službu pro volání z pevné linky založenou na pevné volbě operátora, tzv. carrier preselection (CPS). V praxi to znamená, že všechny hovory účastníka jsou automaticky směrovány na ústřednu společnosti Czech On Line, která pod značkou VOLNÝ poskytuje domácnostem telekomunikační služby, aniž by bylo nutné před každým volaným číslem vytáčet čtyřmístnou předvolbu.

Účastník tak výrazně ušetří na poplatcích za telefon, a to zejména díky nízkým sazbám a výhodným jednotným cenám za místní a meziměstské volání. Ve špičce tak uživatel zaplatí už 1,24 Kč a mimo špičku dokonce 0,60 Kč za minutu hovoru bez ohledu na to, zda vytáčí místní hovor či meziměsto. Pro mobilní sítě platí jednotný tarif 4,50 Kč. Mezinárodní hovory začínají již od 2,86 Kč za minutu.

Jako klasická telefonní linka umožňuje VOLNÝ HLAS kromě hovorů do všech pevných i mobilních sítí také faxování a vytáčený přístup na internet. Přechod ke službě VOLNÝ hlas je velice jednoduchý, telefonní číslo stanice ani linka se nemění. Účastník pocítí změnu zejména na výši telefonního účtu. Kromě aktivačního poplatku VOLNÝ neúčtuje žádné další skryté poplatky, uživatel platí pouze to, co skutečně provolá. Statistiky hovorů jsou přístupné on-line na internetu, vyúčtování jsou zasílána e-mailem i poštou zcela zdarma.

VOLNÝ představil první hlasovou službu VOLNÝ VOLBA 1020 na podzim loňského roku.

Tarify a kalkulátor úspor najdete na http://sluzby­.volny.cz/pro­duct/volnyhlas

Všechny uvedené ceny jsou bez DPH 19%.

O společnosti Czech On Line, a.s.

Společnost Czech On Line, a.s. je předním alternativním poskytovatelem telekomunikačních služeb v České republice. Obchodní aktivity na tuzemském trhu zahájila v roce 1995. V červenci 2000 vstoupil do společnosti strategický partner Telekom Austria, který se stal stoprocentním vlastníkem společnosti a poskytl společnosti stabilní zázemí

Společnost Czech On Line poskytuje svým zákazníkům služby pod dvěma značkami: Czech On Line a VOLNÝ.

Czech On Line (B2B) nabízí hlasové, internetové a datové služby a služby s přidanou hodnotou pro střední a velké společnosti v České republice. Firemním zákazníkům poskytuje cenově výhodně kombinace služeb a speciální řešení dle jejich individuálních požadavků. Více informací o službách pro firmy na www.col.cz.

VOLNÝ představuje připojení k internetu a celou řadu dalších internetových a hlasových služeb určených pro koncové uživatele (B2C) – informační portál www.volny.cz, emailové služby, prostor pro umístění webových stránek a další.