VOLNÝ TV nabídne nový filmový kanál Nova Cinema

[Tisková zpráva] VOLNÝ (Telekom Austria Czech Republic, a.s.) rozšiřuje programovou nabídku své digitální televize VOLNÝ TV. Novinkou je filmový kanál Nova Cinema – za 5,- Kč měsíčně.

Telekomunikační operátor Telekom Austria Czech Republic, a.s., známý pod značkou VOLNÝ, jako jeden z prvních na českém trhu nabídne v rámci své VOLNÝ TV nový filmový a seriálový kanál Nova Cinema. Ta bude k dispozici v rámci nabídky televizních kanálů formou „A la carte“ za 5,– Kč měsíčně.

Kanál Nova Cinema byl na televizní trh uveden 1. prosince 2007. Společnost Telekom Austria Czech Republic (VOLNÝ) již získala souhlas Rady pro rozhlasové a televizní vysílání pro zařazení kanálu Nova Cinema do své programové nabídky a v současné době finalizuje jednání s provozovatelem stanic z rodiny Nova – společností CET 21. Do nabídky VOLNÝ TV by měl být nový filmový a seriálový kanál zařazen již v průběhu týdne.

VOLNÝ TV nabídne Nova Cinema v rámci své programové nabídky „A la carte“, kde mají uživatelé služby možnost objednávat si ke svému programovému balíčku pouze jednotlivé kanály za velmi výhodných podmínek. Nova Cinema bude k dispozici za 5,– Kč měsíčně.

Nova Cinema je nový filmový kanál, první z rodiny Nova. Přináší nabídku filmů a seriálů nejrůznějších žánrů (komedie, drama, romantika, rodinné filmy, akční trháky, thrillery a seriály). Nechybí ani oblíbené novinky z filmového světa o známých tvářích showbyznysu a natáčení hollywoodských filmů.

VOLNÝ TV je digitální televize přes telefonní linku (založená na technologii IPTV – Internet Protocol Television). Díky tomu může být zákazník zároveň připojen k neomezenému internetu, telefonovat a sledovat TV.

Kromě nabídky 40 televizních stanic VOLNÝ TV obsahuje i premiérové filmové kanály, videopůjčovnu (Video On Demand), unikátní filmotéku HBO Digital a další služby jako je fotoalbum, nebo hry. Součástí VOLNÝ TV je i funkce televizního programového průvodce (EPG), který poskytuje podrobné informace a obrázky k vybranému pořadu, hodnocení filmů apod., a to až na 14 dní dopředu. VOLNÝ TV je jedinečná svými funkcemi jako „Moje TV“ – možnost vytvoření vlastního televizního kanálu, a unikátní funkce „Pustit od začátku“ a „Pause TV“ – zastavení živého vysílání. VOLNÝ TV lze získat spolu s modemem s možností použití i pro bezdrátové připojení k internetu za 1 Kč.

V současné době mohou zákazníci, kteří si objednají internetové připojení od VOLNÝ o rychlosti 2Mbit/s, získat rozšířenou nabídku VOLNÝ TV Plus (31 kanálů) na 6 měsíců ZDARMA. Pokud si zákazníci navíc objednají balíček Kino Plus (obsahuje TV kanály: HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax2 a neomezený přístup do videotéky HBO Digital) získají jej na 3 měsíce zdarma a poté jen za poloviční cenu (napořád).

Aktuální přehled pokrytí VOLNÝ TV a další informace naleznete na stránkách: http://tv.volny.cz.

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?