Vyhledávač WLW v novém hávu

8. 10. 2008

[Tisková zpráva] WLW spustilo novou verzi vyhledávače výrobků a služeb WLW. Již na první pohled zaujmou úpravy v designu stránek – zejména výsledky vyhledávání jsou nyní přehlednější. Změny však samozřejmě nejsou pouze kosmetické, vylepšeny byly i mnohé funkce. Nejvíce úprav doznalo vyhledávání firem a také možnost jejich následného kontaktování.

Hlavní novinkou je totiž spuštění poptávkového systému, který umožňuje uživatelům oslovit jednu nebo více nalezených firem prostřednictvím kontaktního formuláře přímo přes stránky WLW. Adresátem poptávek je vždy kontaktní osoba přiřazená v rámci firemního zápisu prezentace k danému výrobku či službě, kopii obdrží samozřejmě také odesílatel. Pro využití služby se uživatelé nemusí nijak registrovat.

WLW podobnou službu již dříve nabízelo, po předchozím redesignu stránek však byla z nabídky vypuštěna. Na četná přání uživatelů i klientů WLW bylo rozhodnuto o jejím znovuzavedení. „Předpokládáme, že většinu kontaktů uživatelé i nadále uskuteční e-mailem či telefonicky. Nově spuštěné poptávky však představují další možnost, jak potenciální dodavatele oslovit,“ říká Jan Bockstefel, marketing manager WLW.

Změn doznalo i samotné vyhledávání. Pokud uživatel vyhledává výrobek či službu, nabídne mu nově systém kromě standardních výsledků také výběr nejčastěji navštěvovaných skupin. S velkou pravděpodobností tak uživatel najde hledaný produkt rychleji, protože nebude muset prohlížet dlouhý seznam výsledků.

Profesionální vyhledávač výrobků a služeb nabízí na adrese www.wlw.cz a www.wlw.sk informace o více než 100.000 českých a slovenských firmách. Představené změny přinesou uživatelům ještě snadnější práci s vyhledávačem, na druhé straně se prezentovaným firmám otevírají nové možnosti oslovení potenciálními zákazníky.

WLW – přední evropský internetový B2B vyhledávač. Základem fungování WLW je poskytování přesných, jasně strukturovaných, ověřených a aktuálních informací o firmách na B2B trhu, a to podle definovaných klíčových slov a oborů podnikání. WLW působí na českém trhu od roku 1995, jeho historie však sahá až do roku 1932, kdy začala společnost Wer Liefert Was? v Německu poskytovat specializované obchodní a kontaktní informace o firmách na průmyslovém trhu. Pražská pobočka společnosti má na starosti obchod a marketing pro Čechy a Slovensko, sesterské společnosti fungují ještě v Rakousku, Švýcarsku a Chorvatsku.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: ČT láká na jarní programové tipy

ČT láká na jarní programové tipy

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)