Vyhodnocení roku 2007 společností ISS v režii Amdenu a Leoše Mareše

[Tisková zpráva] Vyhodnocení roku 2007 spojené s oceněním nejlepších zaměstnanců skupiny ISS (ISS Facility Services, ISS Optimal a Ryvola) se odehrálo v pražských hotelech Olšanka a Arcotel Teatrino Prague Hotel v režii marketingové agentury Amden, basketbalových matadorů Michala Ježdíka a Jiřího Zídka a moderátora Leoše Mareše.

Praha, 28. dubna 2008 – Jednodenní pracovně společenskou akci pro skupinu společností ISS v ČR zorganizovala agentura Amden. Na začátku akce byli na konferenci a rautu v hotelu Olšanka vyhodnoceni nejlepší zaměstnanci firem za loňský rok a vyvrcholením večera se stalo inspirativní vystoupení trenéra basketbalové reprezentace Michala Ježdíka a prvního Čecha v americké NBL Jiřího Zídka na téma Tvorba týmu.

Večerní zábavný program probíhal v hotelu Arcotel Teatrino pod taktovkou moderátora Leoše Mareše. Ten se představil rovněž v roli DJ, který rozhýbal těla přítomných, a licitátora, u něhož si mohli účastníci v kasinu zahrát Black Jack a vyhrané částky směnit za hodnotné ceny v aukci.