Vykoupíme vás do bezpečí, nabádá firmy v nové kampani ESET

5. 2. 2011

[Tisková zpráva] ESET spustil 1. února 2011 kampaň ESET Výkupné, jež firemním zákazníkům usnadní rozhodování o přechodu k bezpečnostnímu softwaru společnosti ESET. Pokud si firma koupí jeden z jejích produktů, ESET poskytne slevu ve formě prodloužení licence o dobu, po kterou ještě platí konkurenční řešení.

Nová nabídka je určena především pro malé a střední podniky. „Spousta z těchto firem se rozhodne pro určitý bezpečnostní software, po čase ale zjistí, že jim z různých důvodů nevyhovuje. Nemohou si ovšem dovolit nechat licenci propadnout, a tak čekají, až jim vyprší platnost licence a teprve poté se rozhodnou pro konkurenční řešení. Proto ESET přišel s kampaní „ESET Výkupné,“ řekl Jaroslav Fabián, Marketing Director společnosti Eset software.

Akce platí pouze při zakoupení 5 a více licencí, a to u všech produktů ESET ve verzi Business Edition, včetně serverových řešení.

Ke splnění podmínek akce ESET Výkupné je nutné doložit platný doklad o legálním nabytí konkurenčního softwaru (např. kopii faktury s názvem produktu, počtem licencí a termínem exspirace). Následně bude poskytnuta výhoda ve formě prodloužení platnosti o dobu, která zbývala do exspirace u konkurenčního řešení. Maximální délka takového prodloužení je 1 rok. Akce trvá do 30. 4­. 2011.

Více informací  o akci naleznete zde.

O společnosti ESET

Společnost ESET, která  byla založena v roce 1992, je světovým výrobcem bezpečnostního softwaru pro firemní klientelu a domácnosti a věnuje se celosvětovému boji proti vznikajícím počítačovým hrozbám. Je lídrem na trhu proaktivní detekce počítačových hrozeb. Díky technologii ThreatSense.Net® sbírá ESET data od dobrovolných uživatelů z celého světa, a tak okamžitě reaguje na nové hrozby. ESET NOD32 Antivirus byl podle nezávislé organizace AV-Comparatives nejlepším antivirovým produktem na světovém trhu v letech 2006 a 2007 a do první trojice se dostal i v roce 2008 a 2009. Rekord drží i v ocenění VB100, které vydává další vysoce respektovaná nezávislá testovací organizace – Virus Bulletin.

ESET sídlí v Bratislavě, pobočky má v Praze, v San Diegu (USA), v Buenos Aires (Argentina) a v Singapuru. Zastoupení má ve více než 180 zemích světa. V roce 2008 otevřel vývojové centrum v polském Krakově. Firma patří podle žebříčku Deloitte Technology Fast 500 EMEA mezi nejrychleji rostoucí technologické společnosti v regionu Evropy, Blízkého východu a Afriky. Kromě toho se již několik let umisťuje v žebříčku Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. Slovenský týdeník Trend ocenil v roce 2008, 2009 a 2010 ESET titulem „Firma roku“. Podle studie Best Employers in Slovakia 2009 byl ESET v minulém roce druhým nejlepším zaměstnavatelem roku v kategorii malých a středních podniků, a to především díky nadprůměrné motivaci zaměstnanců. Nadace Pontis udělila firmě Čestné uznání Via Bona 2009 za zodpovědné podnikání v kategorii malých a středních podniků.

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií