Vypněte si reklamu

Vypněte si reklamu

Internetový magazín EBIZ nabízí svým uživatelům možnost vypnutí reklamy za poplatek

Praha, 9. října 2001 – Dnešního dne byl oficiálně spuštěn projekt „Vypněte si reklamu“ v internetovém magazínu o elektronickém obchodu EBIZ ( www.ebiz.cz ), provozovaný společností Villusion. Čtenáři si mohou prostřednictvím elektronické peněženky I LIKE Q předplatit nezobrazování reklamních proužků na internetových stránkách.

Projekt „Vypněte si reklamu“ se snaží reagovat na současné požadavky uživatelů Internetu, kteří požadují rychlost, dostupnost a možnosti volby služeb. „Předplatné na nezobrazování reklamy je určeno uživatelům Internetu, kteří požadují rychlejší připojení na Internet, a dále čtenářům, kterým přináší větší soustředěnost na text a jednoduchou orientaci na stránkách ,“ říká Jana Dusbábková, marketing manažerka společnosti Villusion.

„I z našeho hlediska bude velmi zajímavé pozorovat zájem českých uživatelů o verzi serveru bez reklam a porovnat ho se zkušenostmi ze zahraničí,“ říká Jiří Ševčík z agentury Hi-Media, která na českém Internetu exkluzivně zastupuje více jak 30 serverů.

Cena za vypnutí reklamy na 1 den jsou 3 Kč, na týden 12 Kč.

EBIZ
EBIZ ( www.ebiz.cz ) je nejnavštěvovanější český internetový magazín o e-businessu (elektronickém obchodu), který přináší aktuální zprávy z oboru od srpna 1999. Mezi čtenáře patří především lidé z informačních technologií, bankovnictví a financí a provozovatelé internetových obchodů. Od září se EBIZ prezentuje novým designem, měsíční návštěvnost činí 130 tisíc zobrazených stránek. EBIZ spolupracuje s mediazastupi­telstvím Hi-Media.

Villusion
Villusion /vi'lu:žęn/, a.s. je česká internetová společnost, která za podpory Sun Microsystems provozuje elektronickou peněženku I LIKE Q ( www.ilikeq.cz ) určenou pro placení přes Internet. Mezi zákazníky I LIKE Q se řadí Pražská energetika, Mobil Media, Fincentrum nebo Shop.cz. Po uvedení projektu v České republice bude následovat expanze do dalších evropských zemí. (www.villusion.cz)

Kontakt:

Jana Dusbábková