Výroba zemědělské techniky s Byznysem

16. 6. 2010

[Tisková zpráva] Společnost AgroStar Bohemia, zabývající se výrobou, prodejem a servisem strojů pro zemědělskou prvovýrobu, bude využívat ERP třídy Byznys. Projekt realizuje společnost Gosvo, implementační partner J.K.R. pro oblast Moravy a Slovenska.

AgroStar Bohemia doposud pro vedení obchodních a ekonomických agend využívala software, který však již neumožňoval dostatečné pokrytí zvyšujících se nároků a potřeb společnosti. Největší nedostatky se projevovaly především v oblasti výroby a CRM.

„V rámci původního softwaru jsme nejvíce postrádali pokrytí obchodních evidencí při získávání nových zakázek a funkce podporující přípravu a sledování průběhu výroby,“ potvrzuje Petr Polehla, jednatel a obchodní ředitel společnosti AgroStar Bohemia, a pokračuje: „Evidence jsme dosud částečně pokrývali nejrůznějšími tabulkami v Excelu a výnosnost výrobní zakázky dokonce složitě dopočítávali z několika samostatných evidencí. Zcela zde tedy chyběla možnost vyhodnocovat skutečnou spotřebu času na jednotlivých operacích pro stanovování norem a odměňování pracovníků podle výkonů a kvality provedené práce.“

„Výběrového řízení na dodávku informačního systému pro společnost AgroStar Bohemia jsme se zúčastnili, protože ERP třídy Byznys je silný v agendách, jejichž pokrytí bylo v zadávací dokumentaci požadováno.“ uvádí Tomáš Táborský, obchodní ředitel společnosti Gosvo. „Pro řešení informačního systému v AgroStar Bohemia, bude Byznys nasazen s hlavním důrazem na moduly Skladové hospodářství, Výroba a CRM. Pro řízení procesů bude využit modul Workflow,“ dodává.

Mezi očekávané přínosy nasazení ERP třídy Byznys pak patří zejména zjednodušení nákupu využitím funkcionality v modulech Skladové hospodářství a Výroba, zjednodušení práce pracovníkům odpovědným za plánování termínů expedice obchodních zakázek s vazbou na výrobní kapacity podniku, a pokrytí potřeb v oblasti řízení a vyhodnocení procesů včetně sjednocení evidencí a uložení veškerých důležitých dokumentů v Centru sdílení dokumentů Byznys.

O společnosti AgroStar Bohemia
Společnost AgroStar Bohemia se zabývá výrobou, prodejem a servisem strojů a zařízení pro zemědělskou prvovýrobu. Do výrobního programu společnosti dále patří zásobníky stavebních hmot a různé stavební konstrukce. Technologické vybavení umožňuje provádět stříhání, zakružování, ohraňování a ohýbání plechu až do tloušťky 10 mm, dále svařování včetně nerezu a hliníku, řezání laserem a třískové obrábění. Mezi zákazníky patří nejen tuzemští, ale také zahraniční odběratelé. Svůj výrobní program společnost úspěšně prezentovala například na mezinárodním veletrhu zemědělské techniky TECHAGRO 2010.

O společnosti Gosvo
Společnost Gosvo a její dceřiná společnost Gosvo SK jsou distributorem podnikových informačních systémů třídy Byznys pro Moravu a Slovensko, centrála je v Brně, dceřiná společnost sídlí v Trenčíně. Dodávkami a implementací se zabývá od roku 1994. Mezi zákazníky Gosva patří například AZ Klima, Signum, Thermona, Tondach Česká republika a mnoho dalších.

O společnosti J.K.R.
Společnost J.K.R. je s produkty řady Byznys předním českým dodavatelem podnikových informačních systémů. Byla založena v roce 1991 v Příbrami, dnes má celostátní působnost a kromě příbramské centrály má pobočky v Praze a Teplicích. Také disponuje rozsáhlou sítí smluvních partnerů.

Podnikové informační systémy třídy Byznys, které mimo jiné obsahují moduly CRM, Workflow, Business Intelligence, Projektové řízení, využívá v Česku více než 1 200 instalací v nejrůznějších oblastech podnikání. Mezi zákazníky figurují například Canaria Travel, Central Group, Český svaz ledního hokeje, Dopravní podnik města Pardubic, H & H Hotels, Humi Outdoor, Marimex, Ravak, Ryor či Vltava-Labe-Press.

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Vrátí zvýhodnění, ale výrazně omezí paušály

Vrátí zvýhodnění, ale výrazně omezí paušály

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky