Vysílejte svoje herní manévry a taktiky živě po Internetu

29. 6. 2005

Vysílejte svoje herní manévry a taktiky živě po Internetu

Grafické karty ASUS nyní přicházejí s funkcemi GameLiveShow, GameFace Messenger a GameReplay pro lepší interaktivní hraní.

Praha, 28. 6. 2005 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední výrobce výkonných grafických řešení, dnes představil GameLiveShow, funkci nabízenou výhradně grafickými kartami ASUS, která umožňuje hráčům sdílet jejich herní zkušenosti živě po Internetu. Pro vytvoření dokonalejší interaktivní herní platformy jsou nyní pro grafické karty ASUS k dispozici také dvě další funkce – GameFace Messenger a GameReplay.

GameLiveShow
Stejně jako lidé, kteří sdílejí svoje životy a myšlenky prostřednictvím blogů, chtějí ostřílení hráči často ukázat svoje perfektně promyšlené strategie a účinné triky ostatním hráčům. GameLiveShow je další inovativní funkcí zabudovanou v grafických kartách ASUS, která je navržena k tomu, aby umožnila hráčům přenášet jejich postupy při hraní živě po Internetu. Ostatní hráči se k nim mohou připojit, aby sledovali a učili se, jak to špičkoví hráči dělají.

GameReplay

Trénink vede k dokonalosti a platí to také o hraní. U populárních týmových LAN party her, jako jsou Counter Strike a Unreal Tournaments, je klíčem k vítězství strategie. GameReplay nahrává průběh hry do MPEG4 videosouborů, takže klany hardcore hráčů si mohou prohlížet všechny akce a taktiky pro přípravu dalšího turnaje. Nahrané soubory se také dají použít jako spořiče obrazovky nebo vkládat do blogů.

GameFace Messenger

Toto nové vylepšení grafických karet ASUS má uživatelsky přívětivé rozhraní, podobné jako u nejoblíbenějších komunikačních programů, pro zjednodušení procesu zapojení více hráčů do online herních konferencí. GameFace Messenger je stejně snadno použitelný jako současné volně dostupné komunikační služby. Podobně jako jeho předchůdce GameFace Live umožňuje GameFace Messenger až osmi hráčům mluvit a vidět se navzájem během hraní na PC, odstraňuje však komplikovaný proces potřebný pro vzájemné propojení. Navázání kontaktu s ostatními hráči je stejně jednoduché jako zahájení konverzace přes ICQ nebo MSN Messenger.

GameFace Messenger nabízí režim detekce hlasu, který hráčům umožňuje mít neustále co nejlepší přehled o dění na herní obrazovce. Během hraní bude GameFace Messenger zobrazovat komunikační okénka hráčů, kteří právě hovoří, a ostatní okénka zůstanou skrytá, dokud příslušný hráč nepromluví.

Tyto tři novinky jsou nyní dodávány přímo s nejnovějšími grafickými kartami ASUS. Aby mohli tyto skvělé funkce využívat také současní majitelé grafických karet ASUS, mohou navštívit webové stránky ASUS a stáhnout si nejnovější ovladače.

Software ke stažení a podrobnější informace najdete na domovské stránce ASUS na adrese www.asus.cz.

O společnosti ASUS
ASUSTeK Computer Inc. (TSE:2357) je přední dodavatel řešení pro počítače, komunikace a spotřebitele. Jeho portfolio produktů obsahuje notebooky, základní desky, grafické karty, optické mechaniky, informační zařízení, stolní PC, servery, bezdrátová řešení, mobilní telefony a síťová zařízení. Se svojí prvotřídní výzkumnou a vývojovou základnou a kancelářemi a pobočkami rozmístěnými ve všech koutech světa přináší ASUSTeK inovativní řešení spotřebitelům, podnikům a OEM/ODM zákazníkům. Společnost má dlouhodobě vedoucí postavení na trhu základních desek a grafických karet a patří do desítky celosvětově nejvýznamnějších hráčů v oblasti notebooků, optických mechanik, širokopásmových modemů a rozsáhlé palety dalších produktů.

V případě zájmu o další informace, prosím kontaktujte:
Patrik Schober
PRAM Consulting
patrik.schober@pram­.cz

nebo

Jan Holuša
ASUSTeK Computer Inc.
jan_holusa@asus­.com

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu