Výsledky soutěže karikatur společnosti Prestigio

[Tisková zpráva] Praha, 7. 4. 2008 - Společnost Prestigio oznámila výsledky třetího ročníku mezinárodní soutěže karikaturistů, který měl podtitul “Take the Funny Way”. Porota složená ze zástupců společnosti Prestigio zvolila 3 vítěze z více než 300 příspěvků od soutěžících z 35 zemí. Čtvrtého vítěze určili svými hlasy návštěvníci webových stránek soutěže.

Letošní ročník soutěže byl věnován uměleckému ztvárnění humorných momentů týkajících se cestování a navigace. Do soutěže byly zařazeny jen příspěvky, které obsahovaly minimálně jeden vizuální element značky Prestigio.

Cena Grand Prix s finanční odměnou 1000 USD byla udělena Igorovi Kondenkovi z Ukrajiny za vysoce kreativní příspěvek s názvem “Labyrinth“.

Zlatou cenu porota udělila Pólovi Leurusovi z Lucemburska za kresbu “Approach to Traffic Lights". Pól získal nové GPS navigační zařízení Prestigio GeoVision 430 a 400 USD.

Stříbrnou cenu obdržel za příspěvek “Personal Navigation” Istvan Kelemen z Maďarska. Istvan získal navigační zařízení GPS 350 a hotovost 200 USD.

Speciální cenu návštěvníků webových stránek soutěže obdržela Olga Kuznetsovova z Ukrajiny za svoje dílo “Cars”. Olga získala vysoce citlivý Prestigio GPS Bluetooth receiver a finanční odměnu 100 USD.

Letošní ročník soutěže karikaturistů je za námi, ale již nyní společnost Prestigio připravuje na konec dubna 2008 další tradiční mezinárodní soutěž, která se bude tentokrát týkat umělecké fotografie.

Už od roku 2004 se organizování uměleckých soutěží stalo pro společnost Prestigio tradicí a zajímavou cestou jak zviditelnit značku a přitom podpořit nadané umělce z celého světa.

Vítězná díla najdete zde:
Grand Prix – Labyrinth: http://art.pres­tigio.com/galle­ry/view/1205849936
Zlatá cena – Approach to Traffic Lights:.http://ar­t.prestigio.com/ga­llery/view/1206441980
Stříbrná cena – Personal Navigation: http://art.pres­tigio.com/galle­ry/view/1206462505
Cena návštěvníků webových stránek – Cars: http://art.pres­tigio.com/galle­ry/view/120401331­7.

Celou galerii soutěžních příspěvků najdete na: http://art.pres­tigio.com/