Videa, upravené Profily i výuka jazyků v nové verzi Lide.cz

[Tisková zpráva] Populární komunitní služba Lide.cz vyráží do dalšího školního roku se zbrusu novou výbavou. Změny zahlédnete už na hlavní straně Lide.cz, kde přibyly sekce videa a fotek, upravily se Profily a přibývají skiny. A pokud náhodou válčíte s jazyky, můžete se je díky nové sekci Výuka naučit online a zdarma.

Lide.cz se v nové verzi proměňují více ve směru videa a fotogalerií. Tyto formáty získaly samostatné sekce v hlavní nabídce služby. Videa sem dodává Stream.cz a díky různému obsahovému zaměření se třídí do rubrik móda, hudba, zábava a další. Zřetelné změny jsou i v designu služby.

Nová hlavní stránka Lide
Služba v novém grafickém uspořádání více podporuje hledání. První řádek hledá uživatele, místnost, sraz nebo blog, druhý vyhledává přímo v Profilech a také je zobrazuje. Ke vstupu do Profilů láká Profil dne i portréty dalších zajímavých uživatelů Lide.cz. Vpravo je vstupní brána do obsáhlých fotogalerií, kde jsou vždy nově přidané fotky z akcí. Galerie na hlavní stránce se neustále mění.

Dalším rozcestníkem je vstup na Seznamku, Spolužáky, Chat nebo Blogy. Stránku uzavírají zábavné disciplíny – Party a Soutěže.

Graficky je hlavní strana odlehčena světlými barvami s převahou modré – v odkazech a v hlavním řádku hledání. Všechny sekce služby dostaly nový design úvodních hlaviček.

Zábava a akce
Nový styl služby Lide.cz je zřetelný zejména v množství zábavy a informací. Prakticky celý obsah služby vytvářejí sami uživatelé ať už v obsáhlých fotogaleriích nebo v blozích a diskusích. Místem tvůrčích nápadů jsou nejvíce Profily, které mají mnoho nových volitelných skinů a funkcí. Příjemné jsou jistě i zvětšené náhledy fotek a možnost zobrazit je jako prezentaci.

Na chatu uživatelé určitě zaregistrují nový design vzkazníku. Řadu nových prožitků skýtá video sekce a to nejen pro ty, kteří videa na internetu dosud ve větší míře nesledovali. Vhodně zvolená témata videí z domácí produkce Streamu určitě naladí třeba k organizaci party nebo srazu. Oblíbená videa si uživatelé mohou přidat do svého Profilu.

Výuka
Pro vážnější chvíle servírují Lide.cz výuku cizích jazyků. Angličtina, němčina a další světové jazyky se tu poprvé dají studovat zcela zdarma a kdykoliv je uživatel k výuce připraven. Podklady pro výuku jsou licencované společností Lagmaster, která sekci zajišťuje i po technické stránce.

„Lide.cz mají uživatele bavit a že to opravdu dělají, to je vidět na návštěvnosti služby. Už po prvních úpravách v obsahu se během dvou jarních měsíců významně zvýšil čas, který tu uživatelé trávili. Věřím, že po nasazení kompletních změn se tady uživatelé nejen pobaví nebo seznámí, ale že tu najdou i zajímavé podněty pro sebevzdělávání,“ říká produktový manažer Lide.cz David Hořava.

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku