Využijte bezdrátovou technologii Draft-N Wireless pro kvalitnější připojení

[Tisková zpráva] Notebooky ASUS S6Fm, V1Jp, VX2, W2P a W6Fp nově obsahují bezdrátovou technologii Intel® Next-Gen Wireless-N.

Praha 1. března 2007 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje novou technologii síťového připojení Next-Gen Wireless-N firmy Intel®, kterou vybavil své notebooky S6Fm, V1Jp, VX2, W2P a W6Fp. Tímto krokem společnost ASUS reaguje na nově vzniklé požadavky po výkonnějším síťovém řešení. Technologie Next-Gen Wireless-N představuje vyšší verzi stávajících bezdrátových komponentů, které se používají v mobilních zařízeních postavených na procesorech Intel® Centrino® Duo, a napomáhá k efektivnějšímu připojení do bezdrátových sítí.

Vyšší rychlost i spolehlivost bezdrátového připojení
Nová specifikace Draft-N Wi-Fi – bezdrátová technologie Next-Gen Wireless-N firmy Intel® nabízí uživatelům až pětinásobný* přenosový výkon a dvojnásobný dosah komunikace. Uživatelé mohou stahovat a intenzivně zpracovávat data, hudbu či video ve vysokém rozlišení, přičemž v porovnání se stávajícími produkty, Draft-N ušetří až jednu hodinu z kapacity baterie notebooku.

„Začleněním bezdrátové technologie Wireless-N do notebooků postavených na Centrino Duo s procesorem Intel® Core™ 2 Duo, získají uživatelé rychlost, pokrytí i multitaskingové možnosti. To jim umožní plně si vychutnat výhody domácí sítě a digitální zábavy,“ uvedl Dave Hofer, ředitel marketingu bezdrátových zařízení skupiny Intel Mobile Platforms Group. „A co víc, přístupové body označeny naším novým logem Connect with Centrino zákazníkům zaručí, že si kupují skutečně kompatibilní bezdrátový systém Wireless-N,“ dodal.

Vylepšené sdílení přenosové kapacity a rychlejší stahování multimédií Nově představovaná technologie Wireless-N výrazně zlepší zkušenosti uživatelů v oblasti používání bezdrátového přenosu – zvláště při současném přístupu většího počtu lidí ke stejné bezdrátové síti. V dosahu bezdrátové sítě totiž dojde k omezení „hluchých prostor“, a tak si uživatelé budou moci vychutnat optimalizovaný přenos a zpracování videa ve vysokém rozlišení (například filmy v kvalitě HD).

*Na základě teoretického maxima šířky pásma zprostředkovaného implementací 2×3 Draft N se dvěma prostorovými datovými proudy. Skutečná propustnost se může lišit v závislosti na konkrétní konfiguraci operačního systému, hardwaru a softwaru. Další podrobnosti u výrobce PC.

Odkazy na delší životnost baterie se opírají o benchmarkové testy MobileMark* 2005 (viz porovnání s předchozí generací technologie Intel® Centrino® Duo pro mobilní zařízení s bezdrátovým připojením Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection). Skutečné prodloužení životnosti baterie závisí na konkrétní konfiguraci operačního systému, hardwaru a softwaru. Další podrobnosti u výrobce PC.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti www.asus.com nebo http://cz.asus.com

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Lupa.cz: Teletext je „internetem hipsterů“

Teletext je „internetem hipsterů“