Vyzkoušejte si produkty Sun – bez rizika a zdarma

[Tisková zpráva] PRAHA – 14. května 2008 – Společnost Sun Microsystems představila unikátní možnost pro všechny zájemce o moderní serverová řešení, pracovní stanice, datová úložiště i síťové prvky v České republice. Po dobu 60 dní mohou zkoušet v reálných podmínkách a dle svých skutečných potřeb nejnovější a nejatraktivnější produkty Sun s plnou technickou podporou. Za tuto možnost nezaplatí nic, tedy ani dopravu v obou směrech. Pokud se poté rozhodnou zakoupit si vyzkoušené řešení, dostanou jej navíc s velmi zajímavou slevou – a to už se jistě vyplatí.

Jak můžete s jistotou ověřit, zda se nový IT produkt skutečně osvědčí v konkrétním prostředí a na úkolech, které je skutečně potřeba řešit? Musíte jej vyzkoušet. Podmínky speciálního programu Sunu splní skoro každý, a tak lze nejmodernější systémy řádně otestovat a zatížit plným provozem. Správně vybrané řešení může přinést nečekané úspory i rychlou návratnost investice.

Proč si objednat bezplatné produkty od společnosti Sun?
Desítky serverů, pracovních stanic a systémů pro ukládání dat představují špičku ve své kategorii z hlediska výkonu, nákladů a energetické úspory. Teď si je mohou uživatelé otestovat ve srovnání se svým současným vybavením, s podporou Sunu a navíc zdarma. Servery a pracovní stanice Sun se dodávají již s předinstalovaným špičkovým operačním systémem Solaris 10, mnohé další nástroje si navíc můžete stáhnout zdarma.

Jak to celé funguje?
Sun pro zkušební program vybral sadu moderních produktů a jejich konfigurací. Dostupné produkty najdete v přehledu na stránce www.sun.com/try­andbuy/produc­ts.jsp. Protože se výběr a konfigurace v jednotlivých zemích mohou mírně lišit, konkrétní seznam produktů dostupných pro Českou republiku zobrazíte, pokud přejdete na stránku www.sun.com/try­andbuy/applyon­line.jsp a vložíte údaj o cílové zemi a požadované kategorii řešení Sun, o které máte zájem.

Systémy dodávané k bezplatnému vyzkoušení jsou vždy nové. Je to výhodné, protože pokud se zákazník později rozhodne pro nákup, na konci zkušební doby je již nemusí vracet a vyměňovat za nové. Celý proces od podání žádosti až po doručení zkušebního systému může trvat 8–20 pracovních dní. Zástupce Sunu bude poté v průběhu zkušebního období uživatele osobně kontaktovat, aby se přesvědčil, jak testování probíhá, zda nemá dotazy či zda nepotřebuje pomoci se zajištěním úspěšného testování.

„Program Try and Buy je v USA a dalších velkých zemích dostupný již delší dobu a odezva od zákazníků je velmi pozitivní. Jsme rádi, že se podařilo implementovat všechny související procesy také v České republice, takže si i naši zákazníci mohou podat žádost on-line,“ dodává Jaroslav Malina, Channel Sales Manager společnosti Sun Microsystems Czech. „Těšíme na první žádosti, které k nám touto cestou dorazí.“ Pro další informace a detaily neváhejte navštívit webové stránky http://cz.sun­.com/tryandbu­y/.

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Podnikatel.cz: Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Lupa.cz: Teletext je „internetem hipsterů“

Teletext je „internetem hipsterů“

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku