Wacom jmenuje Alexandera Maliyenka na pozici nejvyššího ředitele pro oblast východní Evropy

[Tisková zpráva] Wacom Europe GmbH oznamuje, že na pozici nejvyššího ředitele pro oblast východní Evropy, Ruska, Středního východu a Afriky jmenoval Alexandera Malieynka

Z této pozice bude koordinovat obchodní aktivity společnosti jako součást celkové obchodní strategie, rozvoje distribučních kanálů a růstu tohoto rozvíjejícího se trhu. Alexander Malieynko bude svou práci vykonávat z Krefeldu. Před příchodem do Wacomu pracoval na pozici country manager pro Commonwealth nezávislých států (CIS) a východní Evropu ve společnosti Fujitsu Europe Limited.

Frans Ditmer, obchodní ředitel společnosti Wacom, říká: “Se jmenováním Alexandera Maliyenka jako nejvyššího obchodního ředitele pro oblast EMEA, posiluje Wacom Europe svůj zájem na dalším urychlení růstu v tomto regionu. Alexanderovo rozsáhlé know-how v oblasti místního trhu a zkušenost ve vedení více obchodních struktur v různých segmentech je jistě skvělým aktivem pro náš budoucí úspěch.

Alexanderovým přístupem jsou přímé vlastnictví a záměr rozvíjet vztahy se sekundárními a terciálními partnery. Mám velkou důvěru v to, že spolu s jeho místním týmem je Alexander tím, co Wacom Europe v této oblasti potřebuje.”

O společnosti Wacom
Wacom Europe GmbH je dceřinou společností Wacom Company, Ltd. (Tokijská burza 6727). Byla založena v roce 1983. Wacom je celosvětově rozšířená společnost se základnou v Japonsku, která pro podporu marketingu a distribuce vlastní dceřiné společnosti a kanceláře ve více než 150-ti zemích. Vize společnosti Wacom sbližovat člověka s technologií pomocí přirozeného uživatelského rozhraní jí učinila vedoucím světovým výrobcem tabletů, interaktivních displejů ovládaných tužkou a jiných řešení digitálního rozhraní. Pokročilé technologie intuitivních vstupních zařízení Wacomu bylo a je využíváno k tvorbě nejúžasnějších děl digitálního umění, filmu, speciálních efektů, módy a designu po celém světě. Poskytuje uživatelům jak v zaměstnání, tak i doma, možnost, skrz technologii rozhraní, vyjádřit svou osobnost. Miliony uživatelů využívají její bezdrátové, bezbateriové technologie citlivé na sílu přítlaku.

Společnost také nabízí své produkty jako OEM řešení pro přední výrobce podnikající na rozvíjejících se trzích. Technologie rozhraní společnosti Wacom, nazývané “Wacom Feel IT Technologies”, jsou také nabízeny jako integrovaná řešení strategickým partnerům společnosti. Většina výrobců PC tabletů se spoléhá na expertní dovednosti a spolehlivost značky jako dodavatele dokonalého zážitku z uživatelského rozhraní.

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů