Walter Pavliš nastoupil na pozici obchodního ředitele společnosti ecommerce.cz, a. s.

15. 2. 2008

[Tisková zpráva] Brno, 14. února 2008 – Novým obchodním ředitelem společnosti ecommerce.cz je Walter Pavliš. K jeho klíčovým úkolům patří především řízení a rozvoj obchodní strategie a aktivit společnosti.

Novým obchodním ředitelem společnosti ecommerce.cz je Walter Pavliš, který před tím působil 8 let na pozici ředitele divize Enterprise Business Applications ve společnosti AutoCont CZ. Tato divize se zaměřuje na systémy a řešení v oblasti správy dokumentů, procesů, CRM, webů, portálů, integraci a vývoji.

Walter Pavliš bude mít nyní na starosti řízení obchodní strategie a růstu společnosti ecommerce.cz. Jeho předním úkolem bude rozvoj obchodních aktivit společnosti v oblasti všech nabízených služeb a řešení, další rozvoj jejich potenciálu a akvizice nových významných zákazníků.

„Naše firma v poslední době opravdu výrazně roste, rozšiřujeme obchodní aktivity a narůstá počet zákazníků využívajících naše služby. V souvislosti s tím roste i naše potřeba kvalitních a zkušených manažerů. Velmi si cením toho, že Walter Pavliš přijal naši nabídku a jsem si jistý, že díky svým mnohaletým zkušenostem v oblastech našeho klíčového zájmu výrazně přispěje k naplnění růstové strategie ecommerce.cz.“ komentuje tento významný přestup Radek Sedlář, předseda představenstva ecommerce.cz.

„Jsem rád, že mohu svou budoucí kariéru spojovat se společností ecommerce.cz. Firma má ohromnou atmosféru a potenciál, který chceme naplno využít,“ uvedl Walter Pavliš. „V oblasti systémů a řešení pro správu dokumentů, portálů a rozsáhlých webů nebo aplikací mám bohaté zkušenosti a zde má před sebou ecommerce.cz mnoho obchodních příležitostí. O špičkových schopnostech ecommerce.cz hovoří i to, že je rovněž dodavatelem loterijních a sázkových systémů, kterými protékají značné finanční prostředky. Všechny tyto aplikace jsou pod velmi přísným dohledem, co se týká extrémních nároků na bezpečnost, stabilitu a vysoké zatížení. Mnoho firem či státních institucí nyní přemýšlí, jak efektivně, bezpečně a spolehlivě řešit správu obsahu, dokumentové sklady, nebo jak automatizovat a zefektivnit chod firmy. My nabízíme profesionální řešení, která přináší bezpečnost, úspory a vyšší výkonnost na všech stranách.“

Walter Pavliš vystudoval Přírodovědeckou fakultu University Karlovy v Praze a v současnosti studuje obor obchodního práva „LLM – in Corporate Law“, které je společným programem Nottingham Trent University (Velká Británie), Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně a Vysokého učení technického v Brně. Walteru Pavlišovi je 37 let, je ženatý a má dvě děti. Ve volném čase se věnuje potápění, jeskyním a zkoumáním nejrůznějších záhad.

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Podnikatel.cz: Vrátí zvýhodnění, ale výrazně omezí paušály

Vrátí zvýhodnění, ale výrazně omezí paušály

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...