WebNet Editor nástroj pro profesionální firemní prezentace společnosti ecommerce.cz byl nasazen v el

WebNet Editor nástroj pro profesionální firemní prezentace společnosti ecommerce.cz byl nasazen v elektrárenské společnosti ČEZ

Brno, 24. ledna 2002 – WebNet Editor je určen především pro společnosti, které chtějí na vysoké úrovni využívat Internetu jako silného marketingového nástroje. WebNet Editor lze použít především ke stavbě rozsáhlých firemních prezentací ale také informačních serverů státní správy a zpravodajských serverů. Jeho vlastnosti ocení společnosti, které požadují snadnou správu své prezentace a možnost změny obsahu bez nutnosti jakýchkoliv odborných znalostí ze strany správce prezentace. Pro práci se systémem stačí znalosti základních kancelářských aplikací.

Radek Sedlář, ředitel pro oblast strategického rozvoje společnosti ecommerce.cz, a. s. říká:

„WebNet Editor je špičkový moderní nástroj pro publikování informací na internetu. Řadí se mezi velké publikační systémy, mezi nimiž vyniká mnoha nadstandardními vlastnostmi, jednoduchostí ovládání a širokými možnostmi nasazení. Jsme velice rádi, že byl jako první byl úspěšně implementován v elektrárenské společnosti ČEZ.“

Michaela Sabolovičová, šéfredaktorka www stránek ČEZ, a. s. dodává: „Nový redakční systém stránek nám nabízí mnoho možností. Naši zaměstnanci byli příjemně překvapeni komfortním a uživatelsky přátelským rozhraním redakčního systému. V zásadě kdokoliv, kdo k tomu má oprávnění může na základě vyplnění jednoduché šablony přímo vytvořit dokument vhodný pro publikování na webu, např. text s obrázkem nebo graf apod. Návštěvníci stránek snad ocení přehlednost a grafickou čistotu prezentace.“

Akciová společnost ČEZ je českou elektrárenskou společností. Byla založena 6. května 1992 Fondem národního majetku České republiky. Vznikla jako jeden z nových subjektů z majetkové podstaty Českých energetických závodů. ČEZ, a. s., vyrábí více než tři čtvrtiny elektrické energie vyrobené v České republice. V současné době provozuje 1 jadernou, 10 uhelných a 13 vodních elektráren, 2 teplárny, 3 větrné a 1 fotovoltaickou elektrárnu. Ve výstavbě je jedna jaderná elektrárna Temelín.

O společnosti ecommerce.cz, a. s.

ecommerce.cz, a. s. se zabývá tvorbou náročných internetových aplikací určených především pro publikování a obchodování v prostředí Internetu a vývojem aplikací (internetové i intranetové řešení) pokrývající potřeby moderních firem, které se rozhodly využít potenciál významného elektronického média, jakým je Internet.

Více informací o společnosti ecommerce.cz, a. s. a produktu WebNet Editor naleznete na internetových adresách www.ecommerce.cz a www.webneteditor.cz

Kontakty:

Lada Hrazdirová