WIA - Prodloužení nabídky na neomezené 2 Mb/s ADSL za 590 Kč

28. 4. 2006

[Tisková zpráva] Praha, 28.4.2006 – Společnost WIA, přední poskytovatel vysokorychlostního připojení technologií WiFi, WiMAX a ADSL, prodlužuje do odvolání svou nabídku neomezeného připojení k Internetu technologií ADSL rychlostí 2 Mb/s za 590 Kč měsíčně (bez DPH). Zároveň prodlužuje i možnost objednání této služby bez nutnosti platit měsíční paušál Českému Telecomu, zákazník tak může každý měsíc ušetřit oproti ostatním nabídkám dalších 54 až 254 Kč. Každý zákazník má přitom možnost navíc využít i možnost plnohodnotného telefonování bez měsíčního paušálu.

Služba WIA ADSL 2 Mb EXTRA – nejvýhodnější ADSL v ČR Služby WIA ADSL EXTRA přináší nejvýhodnější poměr ceny a užitné hodnoty na trhu. Oproti běžným nabídkám ADSL všech operátorů realizovaných přes velkoobchodní nabídku Českého Telecomu přináší o 20 % nižší agregaci (overbooking), díky čemuž je připojení stabilnější a lze jej bez problémů využívat i pro náročné aplikace typu internetová telefonie nebo hraní on-line her. Zároveň jsou služby WIA ADSL EXTRA zcela neomezené, není zde uplatňován žádný datový limit, žádné FUP ani jiné metody obtěžující zákazníky. Nesnižujeme rychlost, když ji nejvíce potřebujete, neplatíte za data navíc, své připojení můžete využívat plnohodnotně 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Ke službám EXTRA je možné za 245 Kč měsíčně přiobjednat službu „ADSL bez poplatků Telecomu“. S ní již nikdy zákazník neuvidí fakturu Českého Telecomu, květnové zdražení paušálů o desítky procent jej nemusí zajímat – domácnosti oproti běžnému tarifu Telefon Standard s WIA ADSL ušetří každý měsíc 112 Kč včetně DPH! U firem je díky tomu minimální úspora proti nejnižšímu tarifu dokonce 303,5 Kč včetně DPH!

Každý zájemce (nejen zákazník služeb WIA ADSL) může zároveň zdarma a bez paušálu telefonovat s pomocí telefonní služby SIPY.cz. Získá vlastní telefonní číslo (může si nechat přenést i vaše současné), můžete používat současný telefon, fax, je možné telefonovat i přímo z počítače. Nikdo nepozná, že se hovor nekoná z běžné linky, uživatel získá detailní přehled zmeškaných i uskutečněných hovorů a navíc kromě paušálu uspoří i desítky procent za volání.

Každý zákazník získává k WIA ADSL až 250 megabytů prostoru pro webové stránky, e-mailové schránky s webovým, POP3 i IMAP přístupem a další výhody. Součástí služby může být také pevná IP adresa, zřízení bezpečných virtuálních tunelů mezi různými připojeními, vytvoření záložních spojů pro maximální spolehlivost a další pokročilé služby.

Pro ještě větší výhodnost našich služeb a spokojenost zákazníků přichází WIA ADSL s další jedinečnou službou – provizním systémem. Každý, kdo přivede zákazníka, automaticky získá až 500 Kč slevu z měsíčních plateb na připojení. Slevy se sčítají, je možné tak získat ADSL připojení zdarma a nebo dokonce ještě vydělávat. Více informací získáte na stránce http://adsl.wi­a.cz/?item=pro­vizni-system.

Dostupnost služeb WIA ADSL EXTRA můžete ověřit na stránkách http://adsl.wia.cz. Zájemci bez možnosti tohoto připojení mohou využít služeb WIA ADSL START, SPEED a PROFI a mohou tak získat vysokorychlostní připojení k internetu již od 333 Kč měsíčně. V nabídce společnosti WIA dále naleznete neomezené připojení k internetu technologií WiFi a WiMAX. Více informací získáte na stránkách http://wia.cz a http://adsl.wia.cz.

Prodloužená zvýhodněná nabídka na WIA ADSL EXTRA je platná jen po omezenou dobu do odvolání, minimálně však do 5. května 2006.

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu