Windows Server 2003 poskytuje lepší hosting

Windows Server 2003 poskytuje lepší hosting

Stabilita a rychlost jsou hlavní přednosti nového serverového operačního systému Microsoft Windows Server 2003. Podporu této technologie v rámci pronájmu www prostoru nabízí jako první v České republice servery společnosti Ignum (www.ignum.cz).

Stabilita a spolehlivost systému Windows Server 2003 vychází z dokonalejší podpory kritických komerčních aplikací a aplikací elektronického obchodování. Rozšířené síťové funkce zajišťují ochranu před selháním a zabezpečení využívaných počítačů. Kompletně byl přepsán webový server Internet Information Server. Nejdůležitější předností nového webového serveru je oddělení jednotlivých virtuálních serverů tak, aby případný problém jednoho neohrozil chod ostatních. Nový serverový operační systém Windows Server 2003 tak přispěje k vyšší rychlosti www prezentací, aplikací a integrovaných webových služeb zákazníků na hostingových serverech www.ignum.cz.

Webhostingové služby firmy Ignum s.r.o. ocenil rovněž portál iDnes. Ten na svých stránkách http://hostin­g.idnes.cz nabízí pronájem www prostoru, který zajišťuje společnost Ignum. Zákazníci si mohou vybrat ze dvou webhostingových programů, přičemž kvalitnější program by měl uspokojit i náročnější zákazníky provozující databázové www aplikace. Právě vytváření strategických aliancí činí z firmy Ignum jednoho z nejdynamičtěji rostoucích poskytovatelů hostingu na českém trhu.

Společnost Ignum s.r.o. poskytuje profesionální hostingové služby od roku 1998. V současnosti hostuje více než 5 000 virtuálních serverů a patří mezi přední české společnosti nabízející virtuální hosting, dedikovaný hosting a server-hosting včetně aplikačních služeb.