WLW spustilo Spedice Selector

[Tisková zpráva] Po úspěšném startu vyhledávače ubytovacích zařízení Hotel Selector přichází Profesionální vyhledávač výrobků a služeb WLW s dalším projektem, tentokráte se zaměřením na dopravu a logistiku. Na adrese www.spediceselector.cz byl totiž spuštěn další z rodiny selectorů, vyhledávacích systémů založených na výběru kritérií.

Ihned z úvodní stránky je patrné, že celý systém byl oblečen do nového kabátu a nabízí řadu novinek. Spedice Selector doslal modernější design, nové řazení seznamu kritérií, který může uživatel libovolně přidávat či ubírat ze svého profilu a také přehlednější řazení výsledků výběru. Zde se zobrazuje nejen procentuální vyjádření shody s požadovaným profilem, ale i informace, zda firma nabízí právě ty služby, které uživatele nejvíce zajímají. „Na základě zkušeností a podnětů od uživatelů Hotel Selectoru jsme se snažili připravit nový systém s ještě větší uživatelskou hodnotou a s cílem, aby hledání bylo co nejjednodušší,“ sděluje své pocity František Grunt, marketingový ředitel WLW. „Nové prvky se projeví i do další verze Hotel Selectoru, která bude spuštěna během listopadu tohoto roku,“ dodává Grunt

Spedice Selector je určen pro všechny, kteří potřebují využít služeb spedičních firem, logistických center a dalších z oboru spedice, logistika. Zaměřuje se nejen na velké firmy, pro které je logistika nedílnou součástí byznysu, ale i na širokou veřejnost, která potřebuje občas využít služeb stěhovacích firem nebo taxislužby. Systém pracuje na základě výběru preferencí, kterých nabízí více než 150 a z nichž může uživatel vybírat a tvořit profil požadované firmy. Na výběr je například druh přepravovaného zboží, destinace, velikost zásilky nebo různé druhy logistických služeb. Preference je možné libovolně přidávat nebo ubírat a přisuzovat jim důležitost vyjádřenou v procentech. Na základě tohoto výběru pak vyhledávač nabídne výsledek (seznam firem dodávají požadované služby). U jednotlivých společností je uvedeno, na kolik procent se nabízené služby a specifika shodují s požadavky uvedenými v uživatelském profilu, informace, zda nabízejí opravdu všechny požadované služby a kompletní kontaktní údaje.

V současnosti má WLW k dispozici více než 5000 firem z oboru spedice a logistika. Cílem je, aby všechny tyto firmy byly součástí Spedice Selectoru a celý systém se stal opravdovým oborovým rozcestníkem. Návštěvnost nového vyhledávače je na první měsíc plánována na 5000 unikátních uživatelů, do budoucna se počítá s návštěvností okolo 10 000 – 12 000 měsíčně.

WLW – přední evropský internetový B2B vyhledávač. Základem fungování WLW je poskytování přesných, jasně strukturovaných, ověřených a aktuálních informací o firmách na B2B trhu, a to podle definovaných klíčových slov a oborů podnikání. WLW působí na českém trhu od roku 1995, jeho historie však sahá až do roku 1932, kdy začala společnost Wer Liefert Was? v Německu poskytovat specializované obchodní a kontaktní informace o firmách na průmyslovém trhu. Pražská pobočka společnosti má na starosti obchod a marketing pro Čechy a Slovensko, sesterské společnosti fungují ještě v Rakousku, Švýcarsku a Chorvatsku.

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: 7 druhů hotových těst na vánoční cukroví

7 druhů hotových těst na vánoční cukroví

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?